Název téma zvolen tak, aby bylo všem jasné, jak kvalitní informace se zde dozvědí... i tak se prosím vyhněte osobním útokům, jinak budou udělovány časově omezené BANy
Zahoreni komponentu... idealne dotaz na BVa?

Mam ho a nevim. Hraje mi to pekne a do sestavy zapadnul hezky.
Poslusne hlasim, ze mam kabely Sroll, ktere nic chvalabohu nepokazily. Jsem rad, ze je mam a doporucuji vyzkouset vsem, kdo maji kabely, co jim kazi prednes pristroju.BVa píše: ↑03 úno 2019 15:05Pokiaľ ide o "odladenie" zostavy u THXKO káblami , tak to vidím tak, źe tie káble hlavne chvalabohu nič nepokazili, to je tak maximum, čo dokáže aj najlepší kábel.. Lebo zlepšiť nemohli nič , tie prístroje dosť dôkladne poznám a viem, čo kábel dokáže a čo je čistá báchorka. Či sa to niekomu páči alebo nie.
Opravdu jsi trapnej. Narozdil od tebe jsem si neco poslechl a dovolil si neco posoudit.
A vieš aspoň či sa po nejakom čase niečo zmenilo? Teda či si zaznamenal nejakú zmenu k lepšiemu alebo tak.sonofstars píše: ↑03 úno 2019 17:31Mam ho a nevim. Hraje mi to pekne a do sestavy zapadnul hezky.
Pujcil jsem ho kychtaxovi a nechtel mi ho vratitdoufam, ze ho nepalil na sporaku
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host