Jak vyrobit repro kabel
Re: Jak vyrobit repro kabel
Jason, buď rád ,že jsi na to vyzrál a ostatní nechť si koupí třeba kabel za 300 tisíc.Nevím proč to pořád musíš komentovat.Někomu stačí metráž za pár stovek, někomu vyhoví až kabel o stovky procent dražší.Nevidim důvod, proč se stavíš do pozice osvíceného a ostatní, co si pořídí něco dražšího máš za pitomce.Připadáš mně jako bolševici.
Kde som koho označil za pitomce? Prečo ti tak vadí normálny názor človeka na fóru?
Výrobca, predajca, máš ich na zvýš a potrebuješ sa toho zbaviť, ego a nasledne blbý pocit, že si do toho dal veľké peniaze a niekto pochybuje o tom, že to je na niečo dobré? No prečo? Ozaj nerozumiem...
Výrobca, predajca, máš ich na zvýš a potrebuješ sa toho zbaviť, ego a nasledne blbý pocit, že si do toho dal veľké peniaze a niekto pochybuje o tom, že to je na niečo dobré? No prečo? Ozaj nerozumiem...
To není názor, to je komplex, zrovna takový, jako když se majitel Škoda Favorit pohoršuje nad tím, že si jeho kolega pořídil nového Bayerna.
Skôr by som povedal, že komplex je agresívne napádať diskutujúcich, za to, že opíšu svoju skúsenosť a ta niekomu nesedí.
Asi to bude proto, že máš pouze zkušenost s lowcoastovým kabelem.
Nebo si opravdu myslíš, že když si někdo pořídí něco dražšího musí být hlupák?
Nebo si opravdu myslíš, že když si někdo pořídí něco dražšího musí být hlupák?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Sdělení názoru samozřejmě nikomu nevadí. Jiné je to ale s tím, když někdo tenhle svůj názor pokládá za jediný správný, tlačí jej hodně na sílu napříč vlákny, dožaduje se důkazů na vyvrácení svého názoru a lidi, kteří prostě mají jiné (a mnohdy výrazně bohatší) zkušenosti, pokládá za šarlatány.
Dasta - No áno mám a prečo? Lebo som mal možnosť ho porovnať s highendom a zistil som, že taky bohato stačí a to aj keby som mal nevie aku dráhu zostavu, keďže na takých bol aj skúšaný resp. porovnavaný...
Ešte raz.. Nikoho som za hlupáka neoznačil za to, že si kupi niečo drahe!!!! Ani káble! Skôr je to šikovnosť predajcov a ktomu som sa vyjadrili ako to vnímam Rozumieš písanému slovu? Alebo skús použiť cz - sk translator.. Ak nie
Ešte raz.. Nikoho som za hlupáka neoznačil za to, že si kupi niečo drahe!!!! Ani káble! Skôr je to šikovnosť predajcov a ktomu som sa vyjadrili ako to vnímam Rozumieš písanému slovu? Alebo skús použiť cz - sk translator.. Ak nie
Jason,
Ještě jsem zapomněl podotknout, že já jsem opravdu ten poslední, kdo by měl agresivní projev.
Ještě jsem zapomněl podotknout, že já jsem opravdu ten poslední, kdo by měl agresivní projev.
PítrsPraha - vôbec ho za jediný správny a pravdivý nepokladám... . Ale tak to už predsa všade chodí.. Ked su dva rozdielne názory na vec, majú sa podložiť argumentami pripadne svoju "pravdu" nejak podložiť alebo dokázať! Ak to nevie, alebo nechce, načo o tom debati?
No tak, když jsi zjistil, že levný kabel stačí i na HighEnd, tak buď rád, že jsi to vyřešil, ale netlač to v každém druhém příspěvku ostatním, prosím.
Niekoho označiť, že ma komplex za to, že ma iný názor inu skúsenost a za ňou si stojí (čo aj opakovane) ale slušne, je to agresívny prejav. Je to snaha niekoho uraziť za názor!! Aj keď mňa to v podstate neurazí od takto zmýšľajúcich ľudí, ale z princípu to tak je!
Jason, piš si co chceš, zde se nepotkáme.Diskuse je zbytečná, s demagogy nediskutuji, zvláště když je jako kafemlejnek už od listopadu.
Len tak zo srandy.. Skús si prečítať po sebe posledných par príspevkov v tejto téme.. Aj mojich.. A potichu sa zamysli nad tým, kto tu melie o čom a kto je aspoň kus k téme.. Nemusíš ani reagovať k tomu, čo asi uz ani nechceš podľa toho co píšeš. Myslím, že si sa rozhodol správne..
Reagoval jsem hlavně na to ,jak píšeš, že stále se najde někdo, kdo se nechá obalamutit...
Jak to můžeš vědět, že ho někdo balamutí, že si to nekoupil ze svobodné vůle.Proč to chceš regulovat?
To je to co mně vytáčí.Jinak si piš co chceš.
Jak to můžeš vědět, že ho někdo balamutí, že si to nekoupil ze svobodné vůle.Proč to chceš regulovat?
To je to co mně vytáčí.Jinak si piš co chceš.