Jak vyrobit repro kabel
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Jak vyrobit repro kabel
PítrsPraha, ty by ses už neměl ozývat. Trapas se spáleným DACem ti nestačil?
Všeobecně, mít mnoho peněz je krásné žití, ale umět se zorientovat a pochopit je složitější. Lidé potom neví, jak s tím naložit. Potom vznikají témata o kabelech a jejich spirituální jedinečnosti. Zkuste se takových zeptat na jednoduché elektrotechnické otázky a neví a nepotřebují znát.
Logo Nordost je nad zákonitostmi RLC.
Všeobecně, mít mnoho peněz je krásné žití, ale umět se zorientovat a pochopit je složitější. Lidé potom neví, jak s tím naložit. Potom vznikají témata o kabelech a jejich spirituální jedinečnosti. Zkuste se takových zeptat na jednoduché elektrotechnické otázky a neví a nepotřebují znát.
Logo Nordost je nad zákonitostmi RLC.
Ved všetko co píšeš je len o tom
. Ospravedlňujem sa ti.. Tvoj level inteligencie a znalosti nedosahujem... prepáč a ignoruj moje príspevky plne neznalosti
..

Co se tak sejít někde na louce za městem a rozdat si to na férovku po vzoru fotbalových hooligans? Kabelověrci se stříbrnými anakondami a půlkilem rhodia na konci, proti jiskřícím dvojlinkám v rukou skeptiků s primárním cílem oslepit protivníka... 

Nadral reprosoustavy
Krížová štvorka, nemusí byť nutne solid core (horšia ohybnost), vplyv skinefektu je marginálny..Alebo koaxiál..Dostatočný prierez (min. 2x2,5mm2 alebo viac),čo najmenšia, nevyhnutne potrebná dlžka, kvalitné neoxidujúce terminály. Nič viac nie je potrebné.svartenatt píše: ↑01 dub 2019 17:28Už nemůžu editovat.
Zajímalo by mě, jaký reprokabel je nejlepší s ohledem na konstrukci. Otázka hlavně na BVa, kterého vnímám jako rozumného člověka a navíc technika. Křížová čtyřka solid core?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Díky za odpověď. Ty 2 mm2 Chord Clearway jsou asi mimo. Přitom je celkem jedno chválí.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vysvětli prosím logiku, kterou vnímáš za svou "myšlenkou" komu se něco porouchalo, neměl by psát do diskusí.svartenatt píše: ↑01 dub 2019 17:45PítrsPraha, ty by ses už neměl ozývat. Trapas se spáleným DACem ti nestačil?
V čem konkrétně spočívá "trapnost" situace, kdy se porouchá spotřebič?
Nebo je autorem tvého výroku jen čirá lidská hloupost?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mě se nějaké kabelomaniactví nijak netýká, ale v obecné rovině mě zaujalo tohle "uvažování". Podle shodné logiky by tedy do výborné restaurace nesměl jít člověk, který neumí vařit. Poezii by nesměl číst člověk, který ji nepíše. Řídit auto by nesměl někdo , kdo jej nezvládne zkonstruovat. Jezdit výtahem by mohl jedině člověk, který umí spočítat sílu jeho motoru.svartenatt píše: ↑01 dub 2019 17:45Zkuste se takových zeptat na jednoduché elektrotechnické otázky a neví a nepotřebují znát.
Trochu absurdní, ne?
svartenatt - teba este nepresvedčil, že to snim nema cenu?
Když neumíš vařit, tak nevař, a nekecej kuchaři do vaření.PítrsPraha píše: ↑01 dub 2019 21:38Mě se nějaké kabelomaniactví nijak netýká, ale v obecné rovině mě zaujalo tohle "uvažování". Podle shodné logiky by tedy do výborné restaurace nesměl jít člověk, který neumí vařit. Poezii by nesměl číst člověk, který ji nepíše. Řídit auto by nesměl někdo , kdo jej nezvládne zkonstruovat. Jezdit výtahem by mohl jedině člověk, který umí spočítat sílu jeho motoru.svartenatt píše: ↑01 dub 2019 17:45Zkuste se takových zeptat na jednoduché elektrotechnické otázky a neví a nepotřebují znát.
Trochu absurdní, ne?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A copak zde některý z majitelů kabelů kecá výrobcům do jejich výroby?
Řeč není o výrobě kabelů (vaření), ale o tom, jak komu který kabel (jídlo) hraje (chutná) v porovnání s jiným. Trochu ses ztratil v logice diskuse, stejně jako svartenatt.
Řeč není o výrobě kabelů (vaření), ale o tom, jak komu který kabel (jídlo) hraje (chutná) v porovnání s jiným. Trochu ses ztratil v logice diskuse, stejně jako svartenatt.
Hlavně, že víš co musi chutnat ostatním, mistře demagogu.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nic takoveho (ze vim, co ma komu chutnat = jake kabely ma pouzivat) jsem nikde nenapsal.
Snazis se nachytat ME na TVYM vymyslu - tak kdo je demagog
.
Snazis se nachytat ME na TVYM vymyslu - tak kdo je demagog

Demagog je ten kdo má doma dogu ty magogu
to je jen vtípek 

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení

Zdraví zahradohař

Problémem je, že chutnat může akustika, nejvýše zvuk beden, talíř je zesilovač a taková marginalita jako kabel je pro chuť důležitá asi jako materiál rukojeti na vidličce. To, že jej někdo nadřazuje nad použité suroviny a koření, není problém kuchaře...