Jak vyrobit repro kabel
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Jak vyrobit repro kabel
Pokud je ta vidlička stříbrná, tak si strávník myslí, že je to lepší i u jídla z konzervy. Možná z rhodiové konzervy je to ještě lepší.
Konecne nova prirovnani nez jen auta
. To sedi
.

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
No, o tom to je. Přemýšlejte o chuti jídla vzhledem na kvalitě vidličky. Tady je celá kabelománie.
Ten pocit jíst Nordost vidličkou Hamé konzervu je nadpozemský.
Ten pocit jíst Nordost vidličkou Hamé konzervu je nadpozemský.
Hoši, vše kolem mého příspěvku dobrý. V neděli jsem znovu poslechl můj kabel a zase jsem "musel vařit kávu." Opravdu aspoň pro mě detaily ,ohraničení, prostor. Mám trochu šok, protože ,co leze z mých beden to jsem neslyšel hodně dlouho. Možná je to oblbnutí mozku a nebo ten kabel si sedl k bednám. Jinak si to neumím vysvětlit.
Čo ti na to povedať? Spôsob ako zistiť či to je oblbnutie mozgu vieš.... ale ak chceš tápať a len dúfať, pre čo nie? Je mnoho takých... ..
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ano Dalibor, stříbrná vidlička tě popíchla ke kávě a vše bylo jiné. Jaký důvod byl ke změně? I to má vliv na změně vnímání reprodukce.
Jason, já jsem fakt nevěřil v tomto případě svým uším, ale je to jen možná oblbnutí . Ale sledují to prodejci a je to možný nečekaný konkurenční boj a to se neslučuje s jejich přesvědčením. Už jenom jak NA naznačil a potom zarýpnul. Srovnal bych svůj kabel s jeho, ale on by to nikdy nechtěl uskutečnit. Protože by možná byla jen nepatrná odchylka za více něž moc peněz.
svartenatt ,nepochopil," vařil jsem kávu pro hudebníky" kteří vylezli z beden. Humor.
Rozhodně, způsob jak to nezjistit, je oblbnutí mozku tzv. slepým testem.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
daliborr, nepochopil, vařil jsi kávu pro kabel a hudebníci raději vylezli.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ještě vzkaz pro PítrsPraha. Pokud probíjí sestava, tak se nebudu snažit něco jiného dál zapojovat a budu to rozumně řešit. Ne, tak ty jsi na popud svého neoblibeneho BVa vše zapojil a zničil DAC.
Tvé rady k elektrotechnice jsou jako od babky a z domova důchodců.
Tvé rady k elektrotechnice jsou jako od babky a z domova důchodců.
Ak môžem poradiť, vykašli sa na nejaký niečíj boj a odskúšaj si to tak l, aby si vedel či sa oblbuješ sám, alebo ozaj niečo počuješ ako rozdiel... Si zober, že ak si myslíš, že to jasne počuješ, tak nemôže byť problém to počuť aj keď nebudeš vedieť ktorý hrá.. Veď to je jasne ako facka.. Ak niekto tvrdí, že to zrazu prestaneš počuť, tak sa sám seba spýtaj prečo....daliborr píše: ↑02 dub 2019 18:11Jason, já jsem fakt nevěřil v tomto případě svým uším, ale je to jen možná oblbnutí . Ale sledují to prodejci a je to možný nečekaný konkurenční boj a to se neslučuje s jejich přesvědčením. Už jenom jak NA naznačil a potom zarýpnul. Srovnal bych svůj kabel s jeho, ale on by to nikdy nechtěl uskutečnit. Protože by možná byla jen nepatrná odchylka za více něž moc peněz.
Odrádzať niekoho od toho, aby si skúsil či počuješ rozdiel bez vedomia toho, že vieš čo hrá, chce osobitné dôvody

svartenatt , ty jsi opravdu nepochopil, jsi jak ženská, která nerozumí humoru. Chtěl bych u tebe vyzkoušet tento kabel, abych se přesvědčil, že hraje hůře jako ten tvůj. Pak bych si možná uvařil kávu pro tvůj kabel..
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
daliborr, jsem ženská lesba v mužském těle.
Humor je celé toto vlákno.
Humor je celé toto vlákno.
V tom případě, bych poprosil nereagovat na toto vlákno, protože nemáš doma stříbrnou vidličku, na zvuk ani na humor.