Jak vyrobit repro kabel
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Jak vyrobit repro kabel
jak pisu... skoda casu, Pavle
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Slepota ano, ale na strane BVa.
Nikde jsem nenapsal, ze ty svuj zesilovac na 100 % poznas.
Opet snaha o uhybny manevr a mentorovani o necem, o cem jsem nepsal s cilem vyhnout se mym konkretnim otazkam.
Fail za failem, BVa.
Nikde jsem nenapsal, ze ty svuj zesilovac na 100 % poznas.
Opet snaha o uhybny manevr a mentorovani o necem, o cem jsem nepsal s cilem vyhnout se mym konkretnim otazkam.
Fail za failem, BVa.
Pitrs
Napísal kto??bez schopnosti prokázat identifikaci uvedených atributů výlučně sluchem.
Naposledy upravil(a) BVa dne 08 dub 2019 14:36, celkem upraveno 1 x.
BVaudio, výroba a predaj
BVa
Kde jsem tohle nepsal?
"Je slusne prodavat nekolikanasobne drazsi zesilovac, ktery nelze (výhradne..) sluchem odlisit od vyraznne levnejsiho?"
Jasně, ty jsi jediný co konstruje zesilovače s parametry, kde již lidský sluch nerozlišuje, za nejnižší cenu. Prostě fakt.
Já tvrdím, že v tvém preferovaném "korektném ABX testu" nepoznáš svůj zesilovač oproti levnejší komerci, takže se zamysli jestli jsi ten "slušný" jak to zmiňuješ ve vylhaném textu výše.
Kde jsem tohle nepsal?
"Je slusne prodavat nekolikanasobne drazsi zesilovac, ktery nelze (výhradne..) sluchem odlisit od vyraznne levnejsiho?"
Jasně, ty jsi jediný co konstruje zesilovače s parametry, kde již lidský sluch nerozlišuje, za nejnižší cenu. Prostě fakt.
Já tvrdím, že v tvém preferovaném "korektném ABX testu" nepoznáš svůj zesilovač oproti levnejší komerci, takže se zamysli jestli jsi ten "slušný" jak to zmiňuješ ve vylhaném textu výše.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jirí
Ospravedlňujem sa, napísal to Pitrs o 10:35..Nebol to úmysel, ale omyl v adresátovi.. Mea culpa.
A filozofovi Pitrsovi
Aký je významový a vecný rozdiel medzi "schopnosti prokázat identifikaci (zvuku..) " a "100% poznat" v súvislosti s identifikáciou zvuku? nula nula prd..
Ospravedlňujem sa, napísal to Pitrs o 10:35..Nebol to úmysel, ale omyl v adresátovi.. Mea culpa.
Nikdy som to ani netvrdil, že to určite poznám.. Ale tvrdím, že to nepoznáš ani ty (a iní) , napriek tomu, že to tvrdíš (tvrdia)- že výber bol čiste na základe porovnania zvuku. To je ten "drobný" rozdiel".Já tvrdím, že v tvém preferovaném "korektném ABX testu" nepoznáš svůj zesilovač oproti levnejší komerci, takže se zamysli jestli jsi ten "slušný" jak to zmiňuješ ve vylhaném textu výše.
A filozofovi Pitrsovi
Aký je významový a vecný rozdiel medzi "schopnosti prokázat identifikaci (zvuku..) " a "100% poznat" v súvislosti s identifikáciou zvuku? nula nula prd..
BVaudio, výroba a predaj
Klidně se na to zeptej třeba Šrolla.. A ty se spíš zamysli nad tím, jestli bys poznal toho tvýho cca 4x dražšího PR Šrolla proti Bvaudio - v korektně provedeném ABX testu - jak Ti p. Bunta nabízel. Půjdeš do toho? Kydy, že "to není vhodná metoda" neberu, vždyť sám velký manipulátor Pitrs napsal: "Fakt, ze vedomi toho, jaky pristroj poslouchame, vyznamnym zpusobem ovlivnuje to, jak jej slysime, je davno znamy a 100x prokazany."Jiri píše: ↑08 dub 2019 14:34BVa
Kde jsem tohle nepsal?
skypi
1. "korektní ABX" je nejen z mého pohledu nepoužitelný takže nemám zájem o takovou seanci
2. Ty ten test preferuješ a přesto si ho nepodstoupil. Vidíš jak si mohl ušetřit, kdyby sis ho udělal. Takhle sis "na blind" koupil BVaudio zesilovač podle marketingu na jeho webu a jeho domněnek na fórech o tom, co v "objektivnem merani" je ještě lidským sluchem vnímatelné a co ne.
Hlavně ať si spokojený protože "Aj pri najvyšších nárokoch na vernú reprodukciu Vás bez problémov prenesú do sveta hudby."
1. "korektní ABX" je nejen z mého pohledu nepoužitelný takže nemám zájem o takovou seanci
2. Ty ten test preferuješ a přesto si ho nepodstoupil. Vidíš jak si mohl ušetřit, kdyby sis ho udělal. Takhle sis "na blind" koupil BVaudio zesilovač podle marketingu na jeho webu a jeho domněnek na fórech o tom, co v "objektivnem merani" je ještě lidským sluchem vnímatelné a co ne.
Hlavně ať si spokojený protože "Aj pri najvyšších nárokoch na vernú reprodukciu Vás bez problémov prenesú do sveta hudby."

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
skypi:
Kdyz jsou pro tebe ABX testy takova mantra, tak jdi prikladem a udelej si poctivy ABX s tvym PR BVAudio proti 4x levnejsimu integraci a prezentuj zde vysledky. To by pro tebe prece nemel byt zadny problem.
(A ted prijdou vymluvy)
Kdyz jsou pro tebe ABX testy takova mantra, tak jdi prikladem a udelej si poctivy ABX s tvym PR BVAudio proti 4x levnejsimu integraci a prezentuj zde vysledky. To by pro tebe prece nemel byt zadny problem.
(A ted prijdou vymluvy)
A mohl by ho udělat i třeba proti 4x dražšímu, ne? Tím bych začal a další testování nebude potřeba, co
? A nenabízí to už tady někdo? Ale mohl by z toho být průšvih, tak radši ne a dál jenom kecy 

1). Důvod ?
2) Jak můžeš proboha tvrdit, ze nepodstoupil ? !Obdobný v minulosti právěže podstoupil. Kdyby mne něco přesvědčilo, že "top" Šroll, tak jsem třeba koupil toho Šrolla - krom "impresí" na kecárnách, a 'tajemna", objektivního "kde nic-tu nic" . Ještě nádavkem k tomu kabelšamanismus. Pro mne holt málo, za 180 papírů. proboha vždyť je to technika, né šifra mistra Leonarda.
2) Jak můžeš proboha tvrdit, ze nepodstoupil ? !Obdobný v minulosti právěže podstoupil. Kdyby mne něco přesvědčilo, že "top" Šroll, tak jsem třeba koupil toho Šrolla - krom "impresí" na kecárnách, a 'tajemna", objektivního "kde nic-tu nic" . Ještě nádavkem k tomu kabelšamanismus. Pro mne holt málo, za 180 papírů. proboha vždyť je to technika, né šifra mistra Leonarda.
Je to tady stoka, nic jiného než stoka. Hifi vymizelo. Kolik asi BVa platí těm dvěma "análním alpinistům", co ho tady neustále adorují.
Pánové, snažte se přispívat ve smyslu svých osobních praktických zkušeností. Teoretizování, gůglení a pochlebování nikoho v Hifi nikam neposune.
Je to smutné.
Pánové, snažte se přispívat ve smyslu svých osobních praktických zkušeností. Teoretizování, gůglení a pochlebování nikoho v Hifi nikam neposune.
Je to smutné.
Nepřijdou. Nechci. Nemám k žádný důvod.PítrsPraha píše: ↑08 dub 2019 18:42skypi:
(A ted prijdou vymluvy)
Teď 'po Vašem" - s tím Parasoundem A21 teda taky žádný terno. JC1 je jiná liga. Posouzeno reálným oko-poslechem na reálných strojích.
No, to máš pravdu s tou stokou, bohužel... Zvlášť, když ji prohlubují takoví "stokaři" , jako ty ! Lživým obviněním a pošpiněním o "platbách" bez jakéhokoliv důkazu a dehonestující urážkou navrch...Oldear píše: ↑08 dub 2019 19:31Je to tady stoka, nic jiného než stoka. Hifi vymizelo. Kolik asi BVa platí těm dvěma "análním alpinistům", co ho tady neustále adorují.
Je to smutné.
Jjooo Oldear, máš pravdu, stoka, žumpa plná splašků osobních výpadů, nic o hifi a posledních několik stránek s výjimkou jen pochlebovani, jjooo pěkně jsi vystihl zdejší výkon některých pánů "opravdových hifistu"
.