Kabel z metráže
Re: Kabel z metráže
Dasta to pochopil, Mirek je určitě vtipný a zábavný společník a doma ho za to mají rádi. Vliv na funci to ale asi mit nebude... nepředpokládám, že si někdo myslí, ze s AEC mu to bude hrat déle než ostatnim a získá tim vice hudby. CLEVER řešení...
AEC jsou bláto. Nějaké pozlacené čínské něco. A podle toho to hraje - Ne tak zle, ale když bude laťka nízko.
K těm pokusům. Mám doma 3 bedny různých fousků, drátků, kablíků. hihih
Když od toho bastlení nebude člověk moc čekat a bude si to dělat pro radost, udělat se dá cokoliv a nějak to hrát bude.
A když to člověk chce mít dobré, je potřeba to někde zkopnout nebo se tím proboxovat. Ale to svoje gró, na to si každý musí přijít a učí se pořád..
K těm pokusům. Mám doma 3 bedny různých fousků, drátků, kablíků. hihih
Když od toho bastlení nebude člověk moc čekat a bude si to dělat pro radost, udělat se dá cokoliv a nějak to hrát bude.

A když to člověk chce mít dobré, je potřeba to někde zkopnout nebo se tím proboxovat. Ale to svoje gró, na to si každý musí přijít a učí se pořád..

- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší na tom všem je, že tihle všichni kabeloví šamani nedělají voly jen z lidí kolem, ale hlavně ze sebe. A to přímo korunované.
https://www.amazon.de/ViaBlue-TS2-Banan ... K7RYWXHVKC
Nevím zda záleží tolik na konektoru,ale cenově to vyjde skoro stejně jako AEC
Nevím zda záleží tolik na konektoru,ale cenově to vyjde skoro stejně jako AEC
Davide. Zbytecne urazis. Riskujes ban a efekt je nula. Mne neurazis. 
Spis mne to vzdycky rozesmeje.

Spis mne to vzdycky rozesmeje.
Muzem si dat kafe v Don Giovani v breznu. Rad Te poznam. 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Takový týpci tam nechodí, poslouchat nějaký šarlatánský podvody, ty radši střílej invektivy od klávesnice.
kabelguru.cz
add Don Giovanni. Doufám, že tam potkám merhauta. Podle fotek už ho určitě poznám. Nevím, jestli jsem ok
, ale nějaká chemie asi mezi náma fungovala. Zkrátím to. Chybí mi tu trochu. Nějaká jeho břitkovtipnost nebo jak to nazvat. Často mě to rozesmálo. 
Snad se vrátí. Ale asi lezl dost lidem na nervy. Ne každý má na to možná náladu/naturel.

Snad se vrátí. Ale asi lezl dost lidem na nervy. Ne každý má na to možná náladu/naturel.
opět se to stáčí na invektivy o ne/smyslu vlivu kabelů - to mě nezajímá a byl bych moc rád, abychom se tomuto vyhli. Předem díky.
Raději se vraťme zpět k radám a zkušenostem, o které jsem žádal na začátku. Zatím jsme se dověděli, že je vhodné použít banánky buď origo VIABLUE nebo WBT - já konkrétně chci roztahovací úhlové banánky.
Co to stínění? Co ten síťový kabel? Každopádně díky...
Jo a pokud by někdo chtěl z obavy trolení bavit přes soukromé zprávy, tak klidně
Raději se vraťme zpět k radám a zkušenostem, o které jsem žádal na začátku. Zatím jsme se dověděli, že je vhodné použít banánky buď origo VIABLUE nebo WBT - já konkrétně chci roztahovací úhlové banánky.
Co to stínění? Co ten síťový kabel? Každopádně díky...
Jo a pokud by někdo chtěl z obavy trolení bavit přes soukromé zprávy, tak klidně

Banánky - Vem si tyto a máš to pořešeno na pořád.
http://www.wbt.cz/produkty/ban%C3%A1nky/0610-cu-detail
Stínění bych asi na RK nedával. Na napájecí spíš ano.
Jestli bych mohl doporučit napájecí a metráž, dobrou zkušenost a vyzkoušený v několik a sestavách (a i jeho současný majitel) s VP-1501. Je to opruz práce (hlavně aby člověk nepřeřízl ty vnitřní vodiče, když řeže tu teflonovou trubku). Ale stojí to za to.
https://www.audiophonics.fr/en/cable-me ... 12772.html
S metráží na reprokabel je potíž. Dlouho jsem hledal nějaký "svatý grál". Ale podle mně taková metráž není. Fabrické kabely od 30tis. už nepřehraje žádná metráž. Ani se nepřiblíží. I ten Viablu podle mně bude spíš kompromis. Sám Míra (pytel) jím nenahradil Neotech NS 241260, který měl tou dobou v sestavě. Asi tak.
http://www.wbt.cz/produkty/ban%C3%A1nky/0610-cu-detail
Stínění bych asi na RK nedával. Na napájecí spíš ano.
Jestli bych mohl doporučit napájecí a metráž, dobrou zkušenost a vyzkoušený v několik a sestavách (a i jeho současný majitel) s VP-1501. Je to opruz práce (hlavně aby člověk nepřeřízl ty vnitřní vodiče, když řeže tu teflonovou trubku). Ale stojí to za to.
https://www.audiophonics.fr/en/cable-me ... 12772.html
S metráží na reprokabel je potíž. Dlouho jsem hledal nějaký "svatý grál". Ale podle mně taková metráž není. Fabrické kabely od 30tis. už nepřehraje žádná metráž. Ani se nepřiblíží. I ten Viablu podle mně bude spíš kompromis. Sám Míra (pytel) jím nenahradil Neotech NS 241260, který měl tou dobou v sestavě. Asi tak.
Ja mam ty kabely oba. V některé sestavě se zda byt lepší VB, v některé Neotech. Oba jsou výjimečné. Ale prave s AEC jsem na nich obou ten horší vliv AEC pozoroval...
Borek. Nejsi sam. V mym okoli je obdobna zkusenost. To AEC bas nafukovalo. Nekvalitni konektory toto zpusobuji.
I napr paolo by mohl potvrdit jak tezko se mu shanely dobre bananky, po tom co se prestaly delat Lok.
I napr paolo by mohl potvrdit jak tezko se mu shanely dobre bananky, po tom co se prestaly delat Lok.
Dokoupil jsem od něj LOK rhodiové i zlacené, poslední co měl. Měl jsem je předtím i na OCOSech, právě po tom, co se mi zdálo, že tam v některých zapojeních ten bas má s AEC tendenci jakoby dunět, v jiné sestavě to zase bylo docela příjemné...
WBT nebo AEC zvuk bez rozdílu,
Jak by řekli pocitáři, máš málo rozlišující sestavu nebo jsi hluchej tetřev. Případně obé.
Jak by řekli pocitáři, máš málo rozlišující sestavu nebo jsi hluchej tetřev. Případně obé.