Kabel z metráže

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Kabel z metráže

Příspěvek od Pesi »

:D dalibore, někdy zkus srovnat třeba zesilovače. A pak nezapomeň napsat ( a ne že ti zas bude špatně a budeš hrát na samotný zesilovač) :D

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Pesi, neboj, fakt už nezapomenu. *palec*

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

doma se mi válel už docela dlouho nevyužitý kabel z metráže SUPRA LoRad 1.5 a jelikož jednou za čas potřebuji kabel s US koncovkou, tak jsem jej upravil předěláním koncovky a rovnou přidal i stínící oplet + polyester oplet, ať to taky trochu vypadá, že... Koncovky sice nejsou nic-moc, ale funkci plní bez problémů ;)
druhy kabel.JPG
fullsizeoutput_1ed.jpeg

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

pěkné. A ta smršťovačka přes IECčko je i praktická. *palec*
(protože přijdou mi tyto konektory často subtilní - nemám je rád)

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Já ty přístrojové ,taky nemám rád,hlavně ty české šmejdy. To je tak strašný konektor co nemá nic společného s hifi.

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Ano, na HiFi koncovku vypadá levně, ale elektrické vlastnosti mají shodné. Hlavně že všichni víte jak má být vypadat HiFi kabel.

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

daliborr píše:
12 úno 2019 17:34
Já ty přístrojové ,taky nemám rád,hlavně ty české šmejdy. To je tak strašný konektor co nemá nic společného s hifi.
On je ten výrobce teda německý..

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Omlouvám se vypadá to jako ty naše šmejdy.Český výrobek je vzhledově moc podobný:žádný drát většího průměru nejde použít, vypadá jakoby se to mělo za chvílí rozpadnout a použitelnost raději ne.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

svartenatt píše:
12 úno 2019 19:10
Ano, na HiFi koncovku vypadá levně, ale elektrické vlastnosti mají shodné. Hlavně že všichni víte jak má být vypadat HiFi kabel.
Ty uz jsi z tech hifi kablu taky zpovykany. Asi si ho nevidel. Kdyz to sesroubujes jednim sroubeckem, tak tam zustane mezi temi plast. dily casto mezera. Zrovna nedavno jsem to zapojoval a jak to uvnitr te skvirky zajiskrilo. Si rikam, ze muzu byt rad, ze jsem nedostal kopacku. Proto ta smrstovacka je urcite na miste.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Omlouvám se že vstupuji do diskuse, ale mohl by jsi přesněji popsat kdy nastalo tohle: Kychtax "Zrovna nedavno jsem to zapojoval a jak to uvnitr te skvirky zajiskrilo." Nezlob se na mě, ale tohle přece není normální, normální kvalitní spojení nejiskri, a jestli ano, chápu že to může nějak "hrát" rhodium ne rhodium, to je přece špatně 😕

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Prosím tě, běž si ho koupit do Obi, rozdělej si ho a podívej dovnitř, jak je vyřešený. Ja mám z těchto konektorů blbý pocit, že nejsou bezpečné. Nemusíte sem motat hifikabely nebo rhodium. :roll:
Víc jsem popsal výš, že to drží na jednom šroubečku a ty plasty nelícují (pro mně nedostatečně). atd.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Jjooo, nemusím nikde kupovat, vím moc dobře jaké spoje mají tyto za pár šupů "obi prodlužovačky".
Tyto konkrétní, ne úplně dobre koncovky "komplet asi za stovku" ale znám a tak před 2.roky jsem je tady v jiném vlakne viděl a diskutoval. A to od jednoho zde prezentovaneho výrobce kabelů, kabel s opletem bílé barvy a názvem něco jako "hifi kabel se značkovou koncovkou" a cenou (cca 2500), už nevím přesně. Dokonce na něj jsou tady i pozitivní reakce .
Tak nějak mi z toho bohužel plyne, že stačí pořádně dotáhnout spoje, opatřit opletem a smršťovačkou a máš hifi produkt jak vyšitej. Když nedotáhneš, je produkt i se zahořenim 😉.

Kutil191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kutil191 »

Má někdo zkušenosti s touto metráži?
https://imusicdata.cz/sc-485-0052-440-q ... lue-spm440

Odpovědět