Do nedávna jsem kabely vůbec neřešil,ale v poslední době díky mému upgrejdovanému systému jsem začal trochu experimentovat s kabely.Byl jsem zvědav jaké budou výsledky ve zvuku,zvláště po mnohých diskuzích na forech.Též cena některých kabelů mne více než šokovala,mají opravdu takový přínos?Slyšel jsem jich několik a všechny měli na zvuk nemalý vliv!!!U sítových kabelů,které jsou v nízkých cenových hladinách nebyly velké rozdíly,ale u těch drahých(Kimber,Oyade,)už velmi podstatné.U zkoušených XLR kabelů(Kimber,Oyade,Harmonix,Krautwire) byly rozdíly podstatně větší.Na plné čáře zvítězil Kimber KS-1136(přes 40 000kč za 0.5m) a to jsem slyšel Krautwire Pasion v podobné cenové hladině.Je to kabel,který si jednou určitě pořídím.Basovější nahrávky jako třeba Patricicie Barber najednou zněly naprosto dokonale,basové linky byly o mnoho čitelnější a zřetelnější a ne jen pár procent,ale o desítky.V hudbě byla najednou větší energie,jiskra,bicí zněly úderněji,prsor se jěště vylepšil a vocaly zněly prokresleněji.Tento kabel je pro mne výrazně větším přínosem než např. vynikající pračka Accuphase,a to je co říct. Repro kabely jsem zatím kromě Krautů neporovnával.Moje zjištění v každém případě je takové,že pro mne kabely mají obrovský vliv na výsledném zvuku.Kabel je totiž nedílnou součástí hifi řetězce.Nikdy jsem nevěřil,že budu takto psát o významu kabelů,ale prostě je to tak, a patřím mezi velké zastánce dobrých kabelů!!!