Levný repro kabel
Re: Levný repro kabel
šeďour: Zde je to o té izolaci trochu popsáno http://medalux.webnode.sk/pomoc/fakty-vs-myty/
Opravdu jenom trochu. Asi bych hledal na jiných stránkách.

Mám nějakou přebývající metráž a nevyužité hotové sety 2x2m. Pokud má někdo zájem, ozvěte se do SZ.
Zde mi ten kabel vřele doporučili: V súčasnosti používate CMFM kábel, ktorý je navyše tienený, osobne mám dobre napočúvané kríž.štvorky k rôznym typom zostáv a veľmi rád doporučujem tieto káble k Yamahám pre ich výrazný charakter, tento kábel by som k danej zostave nemenil, aby sa nestratil určitý temperament a čistota danej zostavy, samozrejme môžte použiť inú značkovú metráž /Klotz, SC, Proel/ s jemnejšou spleťou vodičov, ale tu by ste sa späť vrátili ku zvuku približujúcimi sa k priesvit.dvojlinkám a za vyššiu cenu. CMFM je kvalitná metráž a je cenovo rovnaká metráž ako CSSS, reprodukciou-prejavom sú to zhodné kábely, takže osobne by som reprokábel nechal taký aký máte. Pretože od roku 2015-2016 začali aj originál výrobcovia značkových káblov /Canare, Dynavox,Belden Home/ v tejto základnej cenovej kategórii vyrábať rovnaké reprokáble ako sú z metráže krížových štvoriek v DIY domácej výrobe
, kvôli ich priaznivej cene, pomeru cena /výkon a zareagovali na dopyt a miestnych predajcov-konštruktérov, S pozdravom D.M.
Viac tu: http://medalux.webnode.sk/
Tak že co člověk to názor. Myslím že k moji Yamaze a Tesle to bude ok.

Viac tu: http://medalux.webnode.sk/
Tak že co člověk to názor. Myslím že k moji Yamaze a Tesle to bude ok.
Tam jsou popsaný jenom pseudoelektrikářský dojmy jednoho člověka, kterej např. nechápe, co je skin efekt a jak funguje.Napsal třeba totální hovadinu o tom, že se potlačuje pocínováním vodičůkukin píše:šeďour: Zde je to o té izolaci trochu popsáno http://medalux.webnode.sk/pomoc/fakty-vs-myty/

A pokud ten člověk, co to napsal, nerozlišuje materiál izolace vodičů, takže sice píše o tzv. dielektriku, ale přitom netuší co to vlastně je, tak jeho článek je v podstatě úplně bezcenej.
Chtělo by to přestat hledat pravdu v takovejhle článcích na netu a otevřít konečně nějakou slušnou učebnici.
kabelguru.cz
šeďour: A jak funguje skin efekt v oblasti akustických frekvencí a proudů používaných v ozvučování? Poraď, fachmane.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
...to zas bude šeďourova obvyklá kličkovaná...

Já jsem psal o tom, že by se měl skinefekt projevit v akustickejch frekvencích ?...vážně ?...tak prosím o citaci, kde jsem to napsal.Pak rád odpovím.
Jinak vás slušně prosím Peťuldo a tebe s tím dlouhým číslem...vyližte mi p r d e l
Jinak vás slušně prosím Peťuldo a tebe s tím dlouhým číslem...vyližte mi p r d e l

kabelguru.cz
Jestli budeš agresivní, kabelguru, tak si pro Tebe na ten Žižkov dojedu... I tu prdel Ti vylížu ale nejprve si pořádně namažu jazyk Erős Pistou.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jako kdybych to nepsal... 

Agresívní jste vy dva blbečkové, páč mi podsouváte něco, co jsem nenapsal.
Klidně na ten Žižkov přijeď ty s tím dlouhým číslem, nějakej kabel tady najdu a rád tě s ním pohladím po zádech
Klidně na ten Žižkov přijeď ty s tím dlouhým číslem, nějakej kabel tady najdu a rád tě s ním pohladím po zádech

kabelguru.cz
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Šeďour si svou frustraci z neschopnosti vést relevantní debatu řeší už i na jiném fóru - stejně neúspěšně a s možná ještě větším FAILem...
.

S kým mám výst tu relevantní debatu ?...s někým kdo lže a podsouvá mi něco, co jsem nenapsal ?...nebo s někým, kdo píše, že kličkuju před něčím, co jsem nenapsal ?
Ty jsi Peťuldo nejen velkej lhář a demagog, ale opravdu člověk, kterýmu bych při osobním setkání s chutí vrazil pár facek !
Ty jsi Peťuldo nejen velkej lhář a demagog, ale opravdu člověk, kterýmu bych při osobním setkání s chutí vrazil pár facek !
kabelguru.cz
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zpět k tématu: asi by se hodilo říci k jakému zesilovači a jaké repro bude připojeno. A taky by to chtělo nastínit rozpočet na "levný repro kabel".