A z káblov som vyliečený, stačí mi ten čo mám a hlavne výmena je náročná (treba odťahovať stolík),
takže už skúšam len zmeny filtrov v PC (to je menej namáhavé

mne se osvedcila kombinace - nalisovane (prip. pajene) pozlacene vidlicky u repro a izolovane uhlove sroubovaci konektory u zesilovace (kde hrozi vic nejaky nahodny zkrat)Jarda69 píše:Docela by mě zajímalo, jestli taky někdo řeší způsob připojení. Mě se líbí naletovaná pozlacená vidlička.
Měl bych obavy u banánků s pohyblivým plechovým kontaktem. Nemá to nic moc průřez a je tam o jeden přechod navíc.
bh69 píše:mne se osvedcila kombinace - nalisovane (prip. pajene) pozlacene vidlicky u repro a izolovane uhlove sroubovaci konektory u zesilovace (kde hrozi vic nejaky nahodny zkrat)Jarda69 píše:Docela by mě zajímalo, jestli taky někdo řeší způsob připojení. Mě se líbí naletovaná pozlacená vidlička.
Měl bych obavy u banánků s pohyblivým plechovým kontaktem. Nemá to nic moc průřez a je tam o jeden přechod navíc.
to nevim, nejsem hifistadavidm535i píše:Je zajimave, ze hifistovo srdce prekousne cin mezi stribrnym kabelem a zlatou vidlickou nebo banankem![]()
Nebrni z toho pak drobet hlava?D.
A ty jsi to aspoň pekne povytiralJarda69 píše:Tady je zase nablito
Vůbec ne, klidně se v tom vyválejtedavidhighend píše:A ty jsi to aspoň pekne povytiralJarda69 píše:Tady je zase nablito
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host