Když cca před rokem jsem poprvé reagoval na Usamu Mat Bata, tak jsem sice věděl, že to bude hezky rakovinovatět, ale že se to dostane tak daleko, to ani ve zlém snu.
Nechci tady o tom dál ani větu, ale doufám, že "kabeli" budou tady proti tomu veselá a hezká zábava.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Osobně jsem pesimista ohledně vlivů kabelů.
Co oceňuji, když jsou kromě "zdravé" dimenze a dobře provedených a dobře sedících koncovek (kvalitní kontakt) hlavně špičkově stíněné.
Vyzařování in-and-out považuji za hlavní možnost toho, že pro různé "nádobí" připojené k nim, opravdu jsou výsledky jiné. Tedy jinak řečeno, čím kvalitativně hůře navržené a provedené (citlivě reagující) zařízení na ně pověsím, tím je vliv větší.
Ohledně známého RLC si myslím, že pokud je to v rozmezí, které se udává jako "normální a běžné", nemůže být slyšitelných rozdílů.
Pokud v některém z hodnot "to uletí silně mimo", tak jistě se něco musí dít a i slyšet to může být. Zase záleží na citlivosti toho, co k tomu dáváme.
Ale globálně je vliv , tak jako tak, v řádech jednotek procent.
Pokud ale jsou "jasně slyšitelné rozdíly" v provedení materiálu koncovek, opletu, množství 9 CU atd, to neberu.
Při výměně zesilovače či 1518 beden bude vždy více slyšitelný rozdíl.
Ježíš, já už blbnu. 1518 škrtám.