boxer píše:Pokud se zde nic neděje, protože odborníci sem nepíší a bláboly číst nemíníš a nic jiného zde stejně není, tak má pravdu fLaik, proč sem tedy vlastně chodíš, když ti to zde nechutná?
Souhlasím (a zařídím se podle toho), což už jsem napsal výše Fotolaikovi.
boxer píše:Nevěděl jsem, že musí být moderátor odborně vzdělán a musí se věnovat konzultacím a radám. Nemluvě o tom, že když to udělá, tak nesouhlasný soudruh ho napadne z...... dodej si sám.
Překrucuješ, co jsem napsal, (a ne poprvé). Nikde jsem nenapsal, že moderátor musím být odborně vzdělán. Jen, že by se měl více věnovat pomoci novým členům, kteří nemají takový přehled a zkušenosti. A za to tě tady snad nikdo napadat nebude, já tedy určitě ne..
boxer píše:Mimochodem, kdo tobě zakázal radit a pomáhat prosícím novým členům o pomoc? Nebo že bych si nevšiml? Doporučoval bych ti se nad tímto zamyslet.
Potom, co jsi mě nedávno na Slovanetu osočil, že doporučuji lidem sračky, už nikomu nic radit nebudu. Sorry. Od toho jste tady vy, vedení fóra, coby (nej)zkušenější a hlavy pomazané. Přidat se k vám může třebas Renown. To je také zasloužilý stařešina (a glosátor) fóra..