Myty predrazenych kablov?
Re: Myty predrazenych kablov?
Miero --> To je dalsia mozna tema na AKEL. Ako vyrobit nevhodny hifi kabel 

To nemusíš chodit daleko. Někde jsem zahlédl repro kabely z koaxů vyrobené tak, že se u kabelu propojilo stínění se středem a použilo se to jako jedna žíla. Smysl mi trochu uniká 

rad se necham poucit, pokud teda umis neco jinyho nez nadavat ostatnim ? zatim jsem se od tebe krome osobnich utoku nic nedozvedelšeďour píše:Ty vůbec netušíš co znamená výraz impedance, viď ?
bh69 --> Tebe ten sedivy panko musi strasne lezat v zaludku, co? 

ale vubec neOdar píše:bh69 --> Tebe ten sedivy panko musi strasne lezat v zaludku, co?

To som rad. Z tvojich prispevkov to az tak vyzaruje

a pritom se jen branim ... a myslim, ze slusne ...Odar píše:To som rad. Z tvojich prispevkov to az tak vyzaruje![]()
BTW na co citujes moj predchadzajuci prispevok? Myslis, ze niekomu ujde nit, ze reagujes na prispevok nad tebou? 
A voci comu sa branis? Nuti ta niekto nakupovat drahu kabelaz? Alebo ta niekto nuti dokonca nakupovat od Kabelguru? Ked to myslis slusne, tak sa na to konecne vykasli. Myslis, ze tym ping-pongom v teoretickej rovine nieco vyriesis? Ked chces argumentovat, tak argumentuj nepriestrelnymi meraniami, alebo statisticky vyznamnou vacsinou ziskanou metodicky spravnym postupom. Potom mu mozno zavries klapacku. Inak su to len dookola tie iste zvasty, ktore sa tu riesili uz ked jednobunkove organizmy zacali pocuvat hifinu
Na co je to dobre? 

A voci comu sa branis? Nuti ta niekto nakupovat drahu kabelaz? Alebo ta niekto nuti dokonca nakupovat od Kabelguru? Ked to myslis slusne, tak sa na to konecne vykasli. Myslis, ze tym ping-pongom v teoretickej rovine nieco vyriesis? Ked chces argumentovat, tak argumentuj nepriestrelnymi meraniami, alebo statisticky vyznamnou vacsinou ziskanou metodicky spravnym postupom. Potom mu mozno zavries klapacku. Inak su to len dookola tie iste zvasty, ktore sa tu riesili uz ked jednobunkove organizmy zacali pocuvat hifinu

Šeďour
Nevím, co bych k tomu měl co jinýho? Bláboly typu , já to tak slyším a basta fidly tady jsou od nepaměti, studií o tom, že ve slepým testu poznaj lidi (stejně jako u jiných mašinek) velký hovno a výsledky jsou zcela podle náhod, je taky všude dost.
Ale když už někdo plácá, tak aspoň správně česky. Mimochodem, tvůj řiťoguru se přesně do mne navezl stejně, když jsem (psav z mobilu) vynechal "jen" čárky mezi větami.
Nic to však nezmění na tom, že jedna množina TO slyší a druhá ne.
Ohledně mého přítele, je mi zcela fuk, co slyší či ne. Je to jeho věc, stejně tak, jak je věcí MabAta si myslet, že je geniální stavitel beden. Výsledek je asi velmi podobný.
Ale ten kabelový přítel má jednu vlastnost a to, že dělá skvělé, levné a hlavně perfektně provedené kabely. Což se o mnoha jiných říci nedá.
P.S.
Doufám, že tě ta vymlácená palice nepotká. Bylo by pak o jednu víc.
Nevím, co bych k tomu měl co jinýho? Bláboly typu , já to tak slyším a basta fidly tady jsou od nepaměti, studií o tom, že ve slepým testu poznaj lidi (stejně jako u jiných mašinek) velký hovno a výsledky jsou zcela podle náhod, je taky všude dost.
Ale když už někdo plácá, tak aspoň správně česky. Mimochodem, tvůj řiťoguru se přesně do mne navezl stejně, když jsem (psav z mobilu) vynechal "jen" čárky mezi větami.
Nic to však nezmění na tom, že jedna množina TO slyší a druhá ne.
Ohledně mého přítele, je mi zcela fuk, co slyší či ne. Je to jeho věc, stejně tak, jak je věcí MabAta si myslet, že je geniální stavitel beden. Výsledek je asi velmi podobný.
Ale ten kabelový přítel má jednu vlastnost a to, že dělá skvělé, levné a hlavně perfektně provedené kabely. Což se o mnoha jiných říci nedá.
P.S.
Doufám, že tě ta vymlácená palice nepotká. Bylo by pak o jednu víc.
Boxere-> na ty tvoje výhružky sem trochu alergickej...zajímalo by mě staroušku, kde bereš jistotu, že bys vyhrál ??
Jseš úplně zbytečně osobní.Stačilo z pozice moderátora upozornit, že neumim psát.Nic novýho, já to o sobě vím.Ale tvůj problém je, že k tematu jako takovýmu nemáš nic.Jenom ty tvoje ubohý výhružky.
Co uděláš ?...dáš mi zase ban na dva dni, nebo něco podobně trapnýho ?
Já proti Pytlovi vůbec nic nemám.Myslím,že měl jenom velkou smůlu na technickej problém.To se stává.A napsal jsem to jenom pro to, že jsem čekal na tvojí reakci.A nezklamal si !
Nevím, proč na mě vytahuješ MaBata.Já ho vůbec neznám.Znám jen částečně výsledek jeho práce a ta je perfektní.A ano...když si mám vybrat, jsem na jeho straně.
Boxere...kdo je řiťoguru ? Já to nějak nechápu, asi mám dlouhý vedení.
..............
Co se týká bh69-> tobě jsem asi nějak šlápnul na bolavej paleček, nebo co ? Ale neboj, dohadovat se s tebou nemíním.
Jseš úplně zbytečně osobní.Stačilo z pozice moderátora upozornit, že neumim psát.Nic novýho, já to o sobě vím.Ale tvůj problém je, že k tematu jako takovýmu nemáš nic.Jenom ty tvoje ubohý výhružky.
Co uděláš ?...dáš mi zase ban na dva dni, nebo něco podobně trapnýho ?
Já proti Pytlovi vůbec nic nemám.Myslím,že měl jenom velkou smůlu na technickej problém.To se stává.A napsal jsem to jenom pro to, že jsem čekal na tvojí reakci.A nezklamal si !
Nevím, proč na mě vytahuješ MaBata.Já ho vůbec neznám.Znám jen částečně výsledek jeho práce a ta je perfektní.A ano...když si mám vybrat, jsem na jeho straně.
Boxere...kdo je řiťoguru ? Já to nějak nechápu, asi mám dlouhý vedení.
..............
Co se týká bh69-> tobě jsem asi nějak šlápnul na bolavej paleček, nebo co ? Ale neboj, dohadovat se s tebou nemíním.
kabelguru.cz
Já bych navrhoval zavřít celé fórum aspoň na jeden měsíc pro všechny. Aspoň bychom si všichni mohli rozhodnout, jestli to tu máme rádi, nebo to tu budeme nadále zasírat pič.vinama.
Můžeš sem hodit nějaké foto, případně popis konstrukce ? Pro inspiraci.
Díky.
Můžeš sem hodit nějaké foto, případně popis konstrukce ? Pro inspiraci.
Díky.
Pytel dělá opravdu skvělý kabely.Dělá to dlouho, rozumí tomu a provedení jeho práce je perfektní.Používá značkovou metráž a konektory.Nějaký fotky a popis kabelů najdeš v jeho vlákně, nebo ve vláknech vztahujících se ke kabelům.
kabelguru.cz
Čo som si všimol, tak ten priateľ si nerobí reklamu v podobných témach.
Tým čo veria káblovej mytológii, a chcú to skúsiť s káblami, vrelo odporúčam aby ho oslovili. Keď ich káble omrzia, pri predaji stratia minimum alebo aj nič.
Tým čo veria káblovej mytológii, a chcú to skúsiť s káblami, vrelo odporúčam aby ho oslovili. Keď ich káble omrzia, pri predaji stratia minimum alebo aj nič.
Jo takhle, teď už chápu tu nevraživost !
Sice jsem měl původně pocit, že jsem jenom reagoval na příspěvek od jardy69 na téma závislosti kvality kabelu použitýho k měření (symetrika, impedance) a nesmyslný srovnávání komerčních přístrojů versus profi technika, ale já si vlastně tím, že sem napíšu příspěvek, dělám reklamu !
Aha.
Když si smažu podpis, bude to už v pořádku ?
A nebo to nestačí ?
..............
On Pytel dřív taky přispíval do témat, který se týkaly kabelů (asi proto, že ho to prostě zajímá a měl pocit, že k tomu má co říct), ale pak se v pár vláknech strhla lavina posměšků na jeho adresu (např. o demagnetizaci kabelů), tak už nepíše.
Sice jsem měl původně pocit, že jsem jenom reagoval na příspěvek od jardy69 na téma závislosti kvality kabelu použitýho k měření (symetrika, impedance) a nesmyslný srovnávání komerčních přístrojů versus profi technika, ale já si vlastně tím, že sem napíšu příspěvek, dělám reklamu !
Aha.
Když si smažu podpis, bude to už v pořádku ?
A nebo to nestačí ?
..............
On Pytel dřív taky přispíval do témat, který se týkaly kabelů (asi proto, že ho to prostě zajímá a měl pocit, že k tomu má co říct), ale pak se v pár vláknech strhla lavina posměšků na jeho adresu (např. o demagnetizaci kabelů), tak už nepíše.
kabelguru.cz