PaoloSpeakerCable

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: PaoloSpeakerCable

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Zlatá slova,zrak mi plane...Taky jsem měl Paolo kabely a musím jenom souhlasit.Taky budu dělat objednávku. *thumbs up*

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Dobře děláte kluci. Ten hoch trefil druh kabelu s jeho konstrukcí výborně. Ručně pletené kabely Paolo mohou v některých sestavách přehrát klidně 3xdražší konkurenci jako prd. *palec*

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Máme tu jeden volný zkušební set, který je momentálně v Brně.

Pokud byste měl kdokoliv zájem, rád vám přepošlu kontakt na člena fóra, který jej momentálně odzkoušel.

napište mi na paolo.hifi@gmail.com
Rothaudio

pavelT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelT »

Dobrý den,rád bych přidal pár postřehů z poslechu těchto reproduktorových kabelů.
Sestava: Denon DCD 1015 s modulem Casea
NAD Monitor 2100
Dynaudio stavebnice Focus

Hrálo: Robert Plant- Fate of Nations ( Fontana)
Al Di Meola Project- Kiss My Axe (Tomato)
Rick Wakeman- Criminal Record (AM Records)

Kabely: signálové Monitor RCA
napájecí Supra

Byl nahrazen původní repro kabel Eagle- Future Line o průměru 4mm a délce 2m.
Zvuk se pročistil v celém přenášeném frekvenčním pásmu.Poměk výkon/cena perfektní.
Doporučuji poslech.

Steve
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steve »

To pavelT: Nic ve zlém, ale ten Eagle cable future je jen obyčejná dvojlinka, ne? To pak musí hrát asi líp každý jiný kabel... :lol:

pavelT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelT »

Steve máš pravdu,že Eagle není žádný zázrak,kupoval jsem ho zároveň s reproduktory v roce 1995 a tehdy nebyl takový výběr.

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Mám tu od vás pár dotazů, jestli se kabelům stále věnuji.
Ano, stále se jim věnuji. I když jen už okrajově. Momentálně nabízím jen jeden typ kabelu. Každý jednotlivý vodič má vlastní izolaci - teflon. Vodič - postříbřená měď. Konektory LOK rhodium - banánky, nebo vidličky. Výsledný průřez cca 5mm2.

kontakt paolo.hifi@gmail.com
Přeji pěkný den. paolo
Rothaudio

Fifino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fifino »

Rovněž, již nějakou dobu spokojeně žiji s těmito hady, na kterých jsem skončil po nekonečném laborování s různými levnými i poměrně drahými kabely. Nedávno jsem rozebral a předělal své repro na bi-amp zapojení, jelikož mé zesilovače nedokázaly plnohodnotně pracovat v režimu samostatných monobloků do 4-ohmové zátěže. Znamenalo to ovšem, pořízení dalšího páru reprokabelů. Inspirován vedlejším fórem našich bratrů jsem byl přesvědčen, že tentokrát by mi mohl na samostatnou basovou větev bohatě postačit nějaký ten Magellan, či něco podobného a na středovýšky si pak ponechám tento Paolo kabel. Po ne zrovna nejlepší dřívější zkušenosti s RG-213, jsem se nakonec rozhodl pro ECOFLEX-10, který má oproti RG nižší kapacitu. Vzhledem k příznivé ceně uvedeného kabelu jsem basákům dopřál připojení přímo dvou těchto koaxů spojených do kříže, abych měl jistotu, že výsledný průřez bude více než dostatečný. Zdálo se, že v rámci mé akustiky a nového připojení koncových zesů je vše ok, ovšem jen do chvíle, než jsem zkusil přehodit kabeláž mezi sebou a Paolo kabely připojil na basy. V ten moment jsem pochopil, že cesta přes koaxiály bohužel nevede a to ani v případě, že se jedná "jen" o propojení spodního basového pásma. Nemá smysl se opakovat a znovu rozepisovat o tom, co už zde bylo několikrát napsáno, ale velmi dobře a výstižně to popsal v obou svých příspěvcích tomasz70 http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.ph ... =50#p81332 . Osobně nejsem zastáncem předražené kabeláže, i když ten, kdo považuje svoji sestavu za "konečnou" a má na to, proč ne.. Kabely mají opravdu zásadní vliv na výsledný zvuk, jen každý sám musí zvážit, kam až je ochoten finančně jít. Pořídit si však aparáty v nižší cenové hladině a posléze to dohánět drahými kabely je skutečně nesmysl. Myslím, že tento kabel rozhodně stojí za vyzkoušení a uspokojí nejen velmi náročné posluchače, ale i ty, co mají hlouběji do kapsy. Znovu jsem se tedy přesvědčil o tom, že pro mé uši a moji sestavu jsou kabely typu MAGELLAN, RG a pod. de facto "nepoužitelné"! Ale jak se říká: "Proti gustu žádný dišputát." Těm, co je používají a nedají na ně dopustit, přeji přesto hodně pěkné muziky..

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Zdravím všechny nadšence do HiFi.
Po upletení pár reproduktorových kabelů, jsem se rozhodl pro novou variantu mých kabelů.
24 vodičů na nevodivém jádře, zakončené konektory LOK ( možnost výběru ). Slabší verze obsahuje 16 vodičů.
Možnost zapojení do biwire. Do biamp raději doporučuji dva páry kabelů.
více info rád zdělím po emailu. Jen dodám, že se jedná o ruční práci! Žádné stříhání z metráže!! Výroba jednoho páru kabelu mi zabere cca 10 hodin čisté práce.

paolo.hifi@gmail.com
Rothaudio

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Hlášení místnímu rozhlasu.
Výše uvedené kabely jsou stále aktuální. Za chvíli budou Vánoce, tak bychom pro Vás rádi upletli pár vodivých "vánoček".

Konec hlášení!
Rothaudio

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Malý postřeh z návštěvy u zákazníka.
zapojení Analyseru do sestavy se síťovým filtrem a zapojení do klasické zásuvky.
Ze zásuvky se nám ozvalo rádio a hlasitý brum, šum. Zasmál jsem se pěkně nahlas.

Obrázek
Rothaudio

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Obrázek
Rothaudio

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Rádio nevím, ale slyšel jsem o internetu po rozvodu 230V, ten tam nebyl?

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

paolo
ta zásuvka s tím šíleným číslem rušení "588"... to není samostatný přívod.
samostatný přívod by mohl mít třeba jen polovinu.
skvělý je ten výsledek za filtrem! "000".
to musí být na zvuku sestavy určitě slyšet!

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

lachim

a to, že to také slyšet je! a to bez debaty
Rothaudio

Odpovědět