Podkládání reprokabelů dřevěnýma hranolama
- davidm535i
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podkládání reprokabelů dřevěnýma hranolama
boze vzdyt pise !!!!!!!!!sarcasm alert!!!!!!!!!

to je to s čím sa střetáváme úplne bežne no ja mám trochu dramatickejšiu skúsenosť keď mi prišiel do kancelárie zákazník a jako mi začal zvoniť mobil, chlap sa oboma rukami chytil za hruď, zkřivilo mu tvár a keď som odhodil mobil aby som mu pomohol, tak bolo všetko OK. Poprosil ma aby som ho dal ďalej lebo mu ruší kardiostimulátor. Myslím, že pochybovať o mobile jako rušiacom elemente je zcestné. Ide o úroveň rušenia vo vzťahu k vzdialenosti rušeného objektu.TRANSIWATT píše:Ze neee? Mobil nemůže rušit ? dej si mobil do blízkosti fm tuneru...Jarda69 píše:To je nesmysl. Mobil přece nemůže žádnou elektroniku rušit. To je to samé, jako bys napsal, že WI-FI nebo mobily ruší zesilovače a je to pak i slyšet![]()
(sarcasm alert)
davidm535i... je to marný, někdo má hrozně rychlé reakce a nevydrží číst až do konce 
to je divné, přístroje se musí zkoušet na odolnost vůči vnějším polím. Ta direktiva určuje jak silné elektrické pole nesmí ovlivnit činnost přístroje. Je to rozdělené podle druhů prostředí, nejmírnější je běžná spotřebka, kde je to pokud si pamatuji 3V/m až po přístroje pro letectví, kde je to 200V/m.
Pokud má ten přístroj CE certifikaci, měl by tímto měřením projít a jeho činnost by neměla být ovlivňována vnějšími poli dané intenzity. Tím spíše mne zaráží, že kardiostimulátor může být ovlivněn mobilem ???
Pokud má ten přístroj CE certifikaci, měl by tímto měřením projít a jeho činnost by neměla být ovlivňována vnějšími poli dané intenzity. Tím spíše mne zaráží, že kardiostimulátor může být ovlivněn mobilem ???
Tiez mi to pride divne. Vsak ten clovek by nemohol v dnesnej spolocnosti normalne fungovat.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Aconuv pribeh musi mit jiny duvod. Ten clovek by dnes nemohl vubec existovat v jakemkoliv meste. Vsude je plno emg ruseni, standby telefonu a jinych online GSM zarizeni, telefonujicich lidi.... To by se za hrud drzel neustale.
Možno sa len zľakol.... Acona 
A ma někdo z přispěvatelů tohoto vlákna nějak podložené kabely?

Moje levitujú.
Já mám reprokabely podložený kvalitně opracovanejma dřevěnejma špalíčkama....mám totiž na podlaze parkety.
kabelguru.cz
U mňa to drží v lufte temná strana Sily 
Ufff, už jsem se lekl, že je máš podložené platňou s Odvrácenou stranou z roku 1973. To by ti tu už vůbec nikdo neodpustil.
už trochu "mlácení prázdné slámy" ne ?
Sláma jako dielektrikum! Že mně to hned nenapadlo! První eko-bio-agro kabel svého druhu! Teď jen zvolit správně název značky. Co třeba Seno-Slama Cable? Jen jestli je to dostatecně originelní název. Snad si to k-upci nebudou plést s Kubala-Sosna.