... hezkou nedeli vsem, hihih

Na první pohled nijak. Nicméně lidská hloupost, iracionalita a absence kritického myšlení ve společnosti je nežádoucí a je ji dobré předcházet. I tak už v naší zemi přerostla kritickou mez bezpečnosti. Růst HDP nemusí být postaven na lidské hlouposti, a není mravné něco takového podporivat. Takže si myslím že je dobré oddělit zrno od plev a vysvětlit, které parametry kabelu jsou významné a které nepodstatné a nenechat šířit dezinformace. Přečetl jsem si celou diskusi a zdálo se mi, že tu i racionálně uvažující lidé, kteří nevěří na magii, v tom neměli úplně jasno.
Neudělal jsem pro to nic, protože je to nesmysl. Ale nechci ti vyvracet víru, já jsem diskusi obohatil o informace pro ateisty, pro tebe bohužel nic nemám.DK76 píše: ↑02 úno 2020 16:38petr13, pokus se něčím toto téma obohatit, to že to neslyšíš, nebo nemáš aparaturu na které to nejde slyšet , nebo prostě na to nemáš . Pokus se nám tady spíše napsat co jsi vše udělal pro to aby jsi ty doplňky slyšel, co máš v hifi za sebou, koho jsi třeba co se týká hifi navštívil , to možná bude přínos , jinak opravdu si to nech pro tu kapli.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti