Hezky tady pises o sile zaslepene viry aniz by sis uvedomoval, ze sam jsi ucebnicovym prikladem slepe a bezbrehe viry ve vedu aniz by sis byl schopen pripustit, ze na velkou spoustu otazek tva vira odpovedet neumi.
Pro me osobne je hifi prostredkem k poslechu hudby. Moc bych si pral, aby sestava za 10 tis. Kc zahrala dokonale. Mam x dalsich veci, do kterych potrebuju nebo chci davat penize a to posledni, z ceho bych se potreboval radovat, je, ze musim utratit dalsich x desitek tisic, aby se u me zvuk zase o kousek posunul.
Proto k hifi pristupuju racionalne. Nakupu novyho komponentu vzdy predchazi dukladny porovnani pokud mozno za pomoci nejake formy verohodneho slepeho testu.
Ackoliv jsem driv (se spatne hrajici sestavou) taky brojil proti smysluplnosti reseni kabelu, postupem casu ruku v ruce se zlepsovanim sestavy jsem zacal poznavat, jak moc se mylim. X krat jsem si to od te doby overil vcetne nekolika slepych testu. Od napajecich po repro kabely. Nemam potrebu sebe necim balamutit, na to jsem moc racionalni clovek. Vychazim ze svych realnych poznani, mnohokrat smysluplne overenych.
Uz jen to tve radikalni skatulkovani a agresivni vystupovani svedci o tom, ze smyslem tve registrace neni sdilet zkusenosti o hifi (at by byly jakekoliv), ale jen vymezovani se z pohledu silne vericiho cloveka vuci svym domnenkam o udajne vire jinych lidi, kterou jim vkladas do ust aniz bys mel realne zkusenosti s tim, proti cemu strilis slepymi naboji.
Pis o hifi, kasli na hodnoceni svych domnenek a smyslenek o ostatnich, ktere vubec neznas.
Za mne howgh.
P.S.
Ano, odhalils to. Je to cele promyslene spiknuti