Repro bi-wire kabely

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro bi-wire kabely

Příspěvek od tujatuja »

TJK píše:Zajímaly by mě názory na tento kabel http://www.audiofriend.cz/propojeni/rep ... 45-bw.html
Domluv se na zapůjčení s prodejcem. Rady v případě kabelů jsou mírně řečeno ošemetné......

Petanek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petanek »

Doporučuji ti místo těchto "audiofilních" setů koupit v metráži CrystalSpeak Special Copper (metr za 1k) a nechat si na to dát banánky pérové z orginál setu a máš za bratru 5 tisíc nebo a něco trošku víc kabel, který se v setu v krabičce prodává za 10k. A nebude tě hlavně dlouhou dobu srát, že jsi utratil peníze za nesmysl. Já jsem je zkoušel u své sestavy a jsou za tu cenu luxusní ... klidně udělám reklamu, když řeknu, že pod 10 tisíc nic lepšího nekoupíš.

Kabel tuším měli na Audiodromu a také su ho pochvalovali a srovnávali s kabely za podstatně více peněz ... na Vincenty a podobné se vykašli nebo to bude za půl roku prodávat za polovinu.

Fifino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fifino »

Petanek píše:... klidně udělám reklamu, když řeknu, že pod 10 tisíc nic lepšího nekoupíš.
Peťo, trošku přibrzdi.. *sunglases*

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Kluci, všechny kabely do desítky jsou jen vyhozené peníze. Samozřejmě i výjimka se najde, ale zatím jsem neslyšel žádný kabel, který by za něco stál.
Audioquest, Kimber Kable TC, Supra, Cardas, Vincent, Xindak, Krautwire, aj. Všechno je to předražené a nehraje to!

Kvalitní kabely začínají od 20tis. a výše! Proto všichni přecházejí na kabely typu Nordost Frey, Tyr atd.
Domněnky, že stříbrné kabely mají ostřejší charakter jsou naprosto zcestné! Čisté stříbro má velmi jemný charakter, ale bohužel také nemilosrdně ukazuje na nejhorší článek v řetězci.
Rothaudio

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Kimber TC nehraje? Škoda, že jsem na to nepřišel sám a dříve :( ...co už teď, po těch letech spokojeného poslechu... :)

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Ramones
a měl si možnost porovnání s vyššími modely?
důležité je, aby byl člověk šťastný a měl radost z toho co má doma. :)
Rothaudio

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Neměl a ani mě to nenapadlo, protože přínos jakéhokoliv propojení za desítky a více tisíc není adekvátní vynaloženým prostředkům a změny, pokud vůbec slyšitelně nastanou, jsou v oblasti "nuancí" a sebepřesvědčování. Leda, že bych chtěl investovat do drahých kovů pro případ hyperinflace ;)
To je můj pohled na "věc", ale nikoho nehodlám přesvědčovat. Přeji každému, co jeho jest...a na co má peníze a ochotu utrácet *thumbs up*

Petanek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petanek »

Fifino píše:
Petanek píše:... klidně udělám reklamu, když řeknu, že pod 10 tisíc nic lepšího nekoupíš.
Peťo, trošku přibrzdi.. *sunglases*

Dobrá, přibrzdím :) ... nicméně, měl jsem doma za poslední měsíce pěknou řádku kabelů renomovaných firem ... a nemít vyšší ambice, tak tyto beru hned.

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Ramones píše:Neměl a ani mě to nenapadlo, protože přínos jakéhokoliv propojení za desítky a více tisíc není adekvátní vynaloženým prostředkům a změny, pokud vůbec slyšitelně nastanou, jsou v oblasti "nuancí" a sebepřesvědčování.
To jsou ale jen a jen Vaše domněnky. ;)
Rothaudio

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

dawsoo
to stejné jsem chtěl napsat. Komerční kabely do desítky jsou prostě vyhozené peníze.
nechat si udělat solidní kabely, které přehrajou komerční kabely je jediná rozumná volba.

velmi dobrá volba je solid core v teflonu/ FEP. ;)
Rothaudio

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

já jej používám do svých kabelů. Ale je pravda, že za trojku nejsou. :)
Rothaudio

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

dawsoo píše:CSSS 4x2,5mm2 cca kolem 100,- kč /1m

Pečlivě zapojený jak se má, hraje na malých bednách velmi příjemně s podpořenou basovou složkou.
Zvuk je klidný a uchulibý.

Původně sem to měl špatně zapojené jako dvě dvoulinky. Trik je v "křížové čtyřce".
Takhle zapojený se mi moc líbí, ačkoli jsou nějaké koaxiály z solidcore mědi ve vzduchovém dielektriku a za málo peněz rychlejší, přesnější, tohle silikonové hádě se mi moc líbí.

ivanb_cko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od ivanb_cko »

ctu v tomto vlakne o kabelech z "FEP" - kde se daji koupit, resp. vyhledat? (nemam problém se zahraničními obchody...)

Pecuch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pecuch »

Měl bych stejnej dotaz! ;)

Odar

Příspěvek od Odar »

Trosku odbocim - ak by ste mali chut blbnut po veceroch s reprokablami, skuste tento koax. Mam ho v BiWi a robi mi velku radost.

Odpovědět