Tak je to tady, kabely z číny přišly velmi rychle a asi týden je používám a hraju na ně.
Nejprve jsem změřil odpor běžným multimetrem 0,1 Ohmu, L a C nemám možnost změřit.
Délka je 1,5m a mám dva páry, protože používám vertikální bi-amp.
Banánky jsou nemagnetické a jdou pěkně fest dovniř i ven. Mechanicky spoje nevypadají příliš statečně,
záleží samozřejmě na zacházení, nejde ani posoudit kvalita spoje, věřím ale, že bude dobrá.
Po zapojení po směru šipek
došlo ke skutečně radikální změně zvuku, obvyklý, košatý zvuk byl pryč. Trochu jsem
se polekal, ale po chvíli poslechu jsem zjistil, že tam z hudby všechno je, ale všechno je
daleko vyrýsovanější a jakoby subtilnější. Ne menší, nebo drobnější nebo daleko,
ale konturovanější, vyčištěnější. Dal jsem tomu trochu času a poslouchal pár dní
(15-18 hodin)a musím říci, že výsledek je daleko lepší, než předtím. Asi bude něco na tom, že
rychlost přenosu je údajně cca 95% rychlosti světla. Tu informaci jsem tam při nákupu někde viděl,
ale teď ji nemůžu najít. Asi na jiném webu, než jsem nakupoval. Původně jsem používal kabely
Dynavox 4x2,5mm(basy) a Sommer cable Elephant 4x2mm(výšky) zapojené do kříže. Sám nevěřím tomu,
že to píšu, ale asi se ty nové rozehrály a hraje to opravdu dobře. Malý průřez kupodivu nevadí,
asi proto, že mám koncáky hned vedle beden a tím pádem krátké kabely. Nakonec, kdyby mě to
začalo vadit, vrátím tam staré a bude to. Zatím se k tomu ale nechystám. Abych to uzavřel,
za skutečně malou cenu je to skvělý kabel.Jrd