Sietovy kabel BCD
Sietovy kabel BCD
Mam typ pre bastlicov kablov, znacka BCD, Made in Italy.
Kabel sa mi javi ako konstrukcne kvalitny:
2x2,5mm OFC lanko (hnedy a modry) dielektrikum PE
2x1,5 OFC lanko (zlto zeleny) dielektrikum PE
vypln na udrzanie geometrie
1x tienenie hlinikova folia
1x nrezovy oplet (husty)
PE modry vonkajsi plast
Kabel sa mi javi ako konstrukcne kvalitny:
2x2,5mm OFC lanko (hnedy a modry) dielektrikum PE
2x1,5 OFC lanko (zlto zeleny) dielektrikum PE
vypln na udrzanie geometrie
1x tienenie hlinikova folia
1x nrezovy oplet (husty)
PE modry vonkajsi plast
- Přílohy
-
-
-
TRANSIWATT
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sietovy kabel BCD
No a cena a kde to koupit ... ?
U nas netusim. Co som pozeral na nete, tak sa da kupit aj ako metraz, vyrobca je Taliansky. Tam by som primarne hladal, ja by som ho doporucil pre tych co vedia kde hladat, alebo ak by sa s nim niekto stretol, tak som ho dal do pozornosti, lebo posobi nenapadne, ale konstrukcne to je zda sa kvalitny kabel
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 13 zář 2018 09:06, celkem upraveno 1 x.
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A v čem je problém? 20 vteřin na netu?
www.bcdcables.com
Vypadá to na docela zajímavého výrobce. To portfolio mají poměrně rozsáhlé. Jeden 20A se prodává na za 200euro s Furutech koncovkami. Takže pro představu to asi stačí. Jinak souhlasím s tím provedením. Vypadá opravdu kvalitně.
www.bcdcables.com
Vypadá to na docela zajímavého výrobce. To portfolio mají poměrně rozsáhlé. Jeden 20A se prodává na za 200euro s Furutech koncovkami. Takže pro představu to asi stačí. Jinak souhlasím s tím provedením. Vypadá opravdu kvalitně.
Na tom obrazku je videt licna, na schema solidcore. Ty pises o lanku.
Je to "pouze" ofc. Al stineni.. med by byla lepsi. A posledni moje vyhrada. A asi nejvetsi. U kablu s tak velkym prurezem tvorenym jednim solidcore dratem hadam ze bude slusne zvyraznovat basy. Jen odhad.
Jeste koukam ze jsou to nejake prumyslove kably pro plosiny v mori nebo co. Moc bych se tim nezabyval..
Je to "pouze" ofc. Al stineni.. med by byla lepsi. A posledni moje vyhrada. A asi nejvetsi. U kablu s tak velkym prurezem tvorenym jednim solidcore dratem hadam ze bude slusne zvyraznovat basy. Jen odhad.
Jeste koukam ze jsou to nejake prumyslove kably pro plosiny v mori nebo co. Moc bych se tim nezabyval..
Naposledy upravil(a) kychtax dne 12 zář 2018 21:23, celkem upraveno 1 x.
problem je ze to neni ten vyrobca lebo toto je UK
neviem kto robil ten popis ale je to lanko. ale asi uz to ako to popisal “wrapped cables to spiral” myslia tym ze to su spletane jednotlive “solid core” vodice. AL folia ano ale je tam skutocne husty nerezovy oplet ktory ma zas lepsie tieniace vlastnosti
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
to mas k dac nebo cd ? na zesik to asi nebude
Tak tomu říkám mrkat na drát....kychtax píše: ↑12 zář 2018 21:20Na tom obrazku je videt licna, na schema solidcore. Ty pises o lanku.
mam to k CD, ale preco by to nebolo na zosik?