Signál-předzesilovač-koncák
Signál-předzesilovač-koncák
Na propojení zdroje signálu, předzesilovače a koncáku mám 2 páry kabelů - jeden "lepší", druhý "slabší".... Kam by jste doporučili použít ten "kvalitnější" - mezi zdroj a předzesilovač, nebo mezi předzesilovač a koncák? Jsou nějaké drobnosti, které by o tom mohli rozhodovat o tom, kam jaký kabel použít?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Signál-předzesilovač-koncák
Jedine tve usi. Takhle od stolu se to neda nijak urcit.
Nechapu smysl otazky. Pokud mas k dispozici oba,tak je vyzkousej jednou tak,podruhe opacne a nech zapojení,ktere prispeje k lepsimu zvuku.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
idealne kabelaz sjednotit
Pokud ti jde o hifi přístup, tedy co nejvíce eliminovat vlivu kabelu na reprodukci, pak použij kvalitnější (ve smyslu kvalitnější = menší vliv na zvuk systému) kabel za zdroj. Pokud chceš "ladit" pomocí kabelů zvuk systému tak, aby se ti více líbil, prostě zkoušej.arala píše: ↑14 bře 2019 11:11Na propojení zdroje signálu, předzesilovače a koncáku mám 2 páry kabelů - jeden "lepší", druhý "slabší".... Kam by jste doporučili použít ten "kvalitnější" - mezi zdroj a předzesilovač, nebo mezi předzesilovač a koncák? Jsou nějaké drobnosti, které by o tom mohli rozhodovat o tom, kam jaký kabel použít?
OK, dík, přesně tohle jsem chtěl vědět.... nepotřebuji "ladit" zvuk kabelem, chci co nejvěrnější originál....Pokud ti jde o hifi přístup, tedy co nejvíce eliminovat vlivu kabelu na reprodukci, pak použij kvalitnější (ve smyslu kvalitnější = menší vliv na zvuk systému) kabel za zdroj. Pokud chceš "ladit" pomocí kabelů zvuk systému tak, aby se ti více líbil, prostě zkoušej.
A ty v pripade prohozeni slysis zvukovy rozdil?
Jak říká Pavel kabeláž sjednotit.
K cemu je takovy obecny dotaz? Cim se vyznacuje kvalitnejsi kabel od mene kvalitniho?
Kvalitni kabel je zeleny