Tak jsi toto napsal asi dřív,než jsi to četl.Kdyby jsi to napsal napoprvé,s takovým pěkným zdůvodněním,tak ani neceknu.Nemám problém uznat,když plácnu blbost,přece jen jsem v oboru amatér,ale toto vyznělo,jako že jsem úplný idiot.BVa píše:Bolo by dobré nepliesť dokopy signálové káble a reprokáble (odkaz na CYSY krížovú štvorku..).
Zapojení mám,červená a bílá signál,modrá a žlutá zem,stínění jsem zkoušel připojit na zem,jak na straně zdroje,tak na obou koncích.Žádný rozdíl jsem neslyšel.Kabel je mezi CA Azur 551P a CA Azur 840A.Pokud v tom vidíš nějaký zásadní problém,rád se poučím,jak si to udělat líp,bude to jen lepší pro mě.
Koax jsem taky zkoušel,konkrétně SC Sinus control a Tasker T42.SC Sinus control není vůbec špatný a cena je až směšná ale SC Square mi prostě přijde zvukově lepší,proto jsem doporučil tento.Taky na to nemá moc velký ropočet,10m kvalitního kabelu bude něco stát.Takový SC Stratos by ho vyšel v téhle délce na víc než 5000,bez konektorů.Snažím se poradit,podle toho,co jsem sám zkusil.