U mňa všetko začalo dávno, takou fascináciou strojov na ktoré som nemal, ale veľmi som po nich túžil. Tie káble som chcel skúsiť a to najme s ohľadom na Dawsoov príspevok v inom vlákne a tuším sa k tomu vyjadroval aj PMA, ono niečo na tom bude

Ja som spokojný so zvukom a po pravde som to skúšal len zo zvedavosti, nikdy som sa do podobnej témy o kábloch nezapojil a aj toto vlákno beriem len ako poradné, nie konštatujúce.
Nechal som si VDH

, ale nechal som si aj Kimber kable - tie boli z druhej ruky, niekto ich nechal v hifi štúdiu a cena bola dobrá, tak som si ich nechal.
Moja priateľka nepočula zmenu ale teraz sedí a počúva

Ešte musím zohnať VDH k tomu gramcu.
Bi-wring som skúšal a nechal to na normál, a káble som mal z elektra Hitachi, koax s dvojitým tienením ale mali po 1,5 metra, tak som to potreboval skrátiť, a ani táto bežná spotrebka nie je zase úplne zadarmo, stáli tuším nejak 30 eur jeden, teraz by som kupoval ďalšie a zase by to prevísalo, tak som si povedal že kúpim niečo drahšie a urobím to na mieru, na skrátení kábla a kvalitnejšom materiáli nemôže byť nič zlé

- to je tá skúsenosť s koaxiálom a telkov, a tiež som mal chybu obrazu spôsobenú nekvalitným HDMI. Šachoval som s nastaveniami až kým som nenarazil na podobnú skúsenosť na nejakom fóre.
Káble vplyv majú

, ale ak raz prispejem do vlákna aké nožičky pod komponenty, tak už teraz prosím administrátora o zmazanie môjho účtu

a rádcové moji, rovno mi tam napíšte že som k.... !
Ďakujem za zverejnenie každej vašej skúsenosti.