Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět

Uživatelský avatar
Pytel
Příspěvky: 1108
Registrován: 19 dub 2008 08:59
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od Pytel » 21 led 2017 07:42

Jarda 69 : ten znám, ale nyní se bavíme o Supře a postříbřených vodičích *sunglases*

Uživatelský avatar
Pytel
Příspěvky: 1108
Registrován: 19 dub 2008 08:59
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od Pytel » 23 úno 2017 14:31

Tak zkompletováno 2 ks jeden normál a druhý v opletu : Obrázek

Nyní je peču na ProBurnu a v neděli zapojím, jsem zvědav na zvuk .

blesk666
Příspěvky: 248
Registrován: 03 dub 2013 16:57
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od blesk666 » 23 úno 2017 20:08

Pytel pozeram to a dobre vidim Supra LoRad 3x2,5 silver uz nema tienenie?

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1585
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od kychtax » 23 úno 2017 20:56

Je tam nylon a nejaka uhlikova folie. Neni tam kov. stejne jako u mk.ii.
Mirku ty ferity mas nejake osvedcene? Muzes dat pripadne tip, prosim?

Uživatelský avatar
Pytel
Příspěvky: 1108
Registrován: 19 dub 2008 08:59
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od Pytel » 23 úno 2017 21:46

Ano jak píše Kychtax -- Je tam nylon a nejaka uhlikova folie. Neni tam kov. stejne jako u mk.ii., ale vodič stínění je vyveden.

Mirku ty ferity mas nejake osvedcene? Honzo, mám jich plný pytel, přijeď si podaruji tě.

Uživatelský avatar
Pytel
Příspěvky: 1108
Registrován: 19 dub 2008 08:59
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od Pytel » 24 úno 2017 14:10

Tak jsem nevydržel a odpojil z ProBurnu -- 20 hodin se pekl ,( před chvilkou jsem dal tam ten v opletu ), zapojeno na primare BD 32, pln očekávání dal naposlouchané SACD -- to postříbření je znát po pár taktech, ten zvuk nemá vůbec nic společného s původní Suprou -- pevný bas, čitelné výšky , sice není tak veliký prostor strereo báze, ale v cenové lize do 800,- Kč za 1m bude mít velice málo konkurentů. Dnes budu na něj hrát, z praxe vím , že i po zahoření na ProBurnu, chce nový kabel delší dobu hrát zapojen v sestavě.

paolo
Příspěvky: 341
Registrován: 17 dub 2008 16:01
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od paolo » 24 úno 2017 14:52

V porovnání s Isotek?

Uživatelský avatar
lachim
Příspěvky: 2272
Registrován: 17 dub 2008 18:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od lachim » 24 úno 2017 16:22

Pytel
Takze uz nebudeme rikat, ze je to "dusitko na jazztrubku" ?
Tak to jsem zvedavy. Dovezu starou supru a vyzkousime.

Lapi
Příspěvky: 69
Registrován: 26 pro 2016 16:52
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od Lapi » 24 úno 2017 20:04

Hloupej dotaz :) neukamenujte mě prosím, láká mě vyzkoušet nějaký kvalitní sítťový kabel.Problém je že mám připájený na trafo a ne výměný. Má cenu to měnit? u gramofonu není problém je starý a jiý jsem měnil všechny kabely v něm.U Yamahy která je v záruce nevím.Díky za rady.

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1585
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od kychtax » 24 úno 2017 20:32

U ty R-N 301 je to zbytecnost. Nijak si nepomuzes.
U te S3000 to uz je na zvazenou, ale tam staci kablik prehodit..

Lapi
Příspěvky: 69
Registrován: 26 pro 2016 16:52
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od Lapi » 24 úno 2017 20:42

Díky za reakci jo tam je vyndavací to jsem si nevšimnul :( a u gramofonu? pomůže?

Lapi
Příspěvky: 69
Registrován: 26 pro 2016 16:52
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od Lapi » 24 úno 2017 23:49

kychtax píše:U ty R-N 301 je to zbytecnost. Nijak si nepomuzes.
U te S3000 to uz je na zvazenou, ale tam staci kablik prehodit..
Ted jsem na to koukal ale potřebuju redukci která se prodává za cca 30 euro nebo je kabel ktrerý bych si udělal na ne klasický konektor ale na dvou žílu?

Uživatelský avatar
kychtax
Příspěvky: 1585
Registrován: 12 led 2015 11:17
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od kychtax » 25 úno 2017 07:17

Gramec bych taky nechal jak je..
Na tu 3000 osadit timto..
http://www.supracables.cz/supracables/e ... -Connector

A nevazal se mozna na supru a diy.. K prehravaci v tehle cenovce klidne kablik za 5-10 tis. Pujcit! Kdyz rozdil uslysis, koupit...

Uživatelský avatar
Pytel
Příspěvky: 1108
Registrován: 19 dub 2008 08:59
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci

Příspěvek od Pytel » 25 úno 2017 07:39

Ke gramofonům pouze a jen VDH Mainsserver -- pár desítek kolotočů jsem takto upgradoval, i osobně ho mám na druhým nejvyšším modelu od Denonu a plná spokojenost.

A jestli myslíš konektor do holícího strojku, tak vyrábí Isotek, Furutech, atd.....

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host