Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci
Re: Síťové kabely SUPRA Lorad a jejich vliv na reprodukci
Nejsem kabeloskeptik, ale tohle už mi přijde přehnané 

Jarda69 : co myslíš -- že u Vintage gramofonů kde je ještě sítová dvojlinka po výměně za VDH není posun nebo , že klienti chtějí k strojkům nebo TV lepší , stíněný kabel a koncovku C7 ?
To jako, že se pak motorek lépe točí nebo o jakém kabelu se bavíme?
Děkuji všem za reakce a za tipy na ty koncovky to je to co jsem myslel
nemusím mít kabel za 15000 kč ale ty tenké dvoulinky na napájení mě trochu iritují
proto jsem chtěl typ na stínený kabel. Nevím jak se to projeví na zvuku u gramofonu a jestli vůbec? pokud ano jsem ochtotný do toho peníze a čas investovat.Překvapivě jsem si myslel že největší pokrok by byl u toho zesilovače ale zde píšete že to nemá cenu.

Nenech se zmást.
Samozřejmě, že to má cenu i u toho zesilovače.
Znamý má AS500. Po výměně "intgrovaného" síťového kabelu za VDH mainsstream - znatelné změny k lepšímu.
Čím levnější komponent, tím větší kompromisy v řešení napájecí části a větší znatelné změny po výměně kabelu, ev. použití filtrace.
Znamý má AS500. Po výměně "intgrovaného" síťového kabelu za VDH mainsstream - znatelné změny k lepšímu.
Čím levnější komponent, tím větší kompromisy v řešení napájecí části a větší znatelné změny po výměně kabelu, ev. použití filtrace.
a ja som bol v tom, že zmeny je cítiť najmä na citlivých a vyladených zostavách.slimy píše:Nenech se zmást.
Darmo, človek sa každý deň učí.
to LawIAR.
Citim ironii z tveho prispevku, kazdopadne u napajecich kabelu a filtrace jsou dle mych zkusenosti slyset změny k lepsimu temer u vseho.
Citim ironii z tveho prispevku, kazdopadne u napajecich kabelu a filtrace jsou dle mych zkusenosti slyset změny k lepsimu temer u vseho.
viacmenej, úprimne, aj bola. Pretože tieto zmeny ľudia interpretujú tak, ako sa im to v situácii hodí. A na mňa to pôsobí veľmi nedôveryhodným dojmom.slimy píše:to LawIAR.
To je zajimava uvaha.. Bude uplne levna elektronika (radove tisice za komponent) a bedny hrat lip, kdyz budou propojene kabliky za rekneme 50tis ? Nebo se jenom zvyrazni nedostatky komponentu? Nebo se nestane nic?

c je spravnekychtax píše:Nebo se nestane nic?

Kychtac
Stane se velka zmena zvuku. Jakym smerem? U takove "tisicove" sestavy to bude zajimave.
Muzeme to preci vyzkouset!
snadno k tone potrebnou kabelaz dovezu.
Stane se velka zmena zvuku. Jakym smerem? U takove "tisicove" sestavy to bude zajimave.
Muzeme to preci vyzkouset!
snadno k tone potrebnou kabelaz dovezu.
Super, potom informujte!lachim píše: Stane se velka zmena zvuku. Jakym smerem? U takove "tisicove" sestavy to bude zajimave. Muzeme to preci vyzkouset!
To jako, že se pak motorek lépe točí nebo o jakém kabelu se bavíme?
Je to o síťové kabeláži, několik vintage aparátků jsem upgradoval i původní Suprou, v republice i v Evropě je dost spokojených majitelů.
Je to o síťové kabeláži, několik vintage aparátků jsem upgradoval i původní Suprou, v republice i v Evropě je dost spokojených majitelů.
Takže za tebe by si tu Supru doporučil na ten gramofon? DíkyPytel píše:To jako, že se pak motorek lépe točí nebo o jakém kabelu se bavíme?