Použitý kabel Van den Hul Mainsstream, použité konektory Richbay, délka kabelu 2 metry, Made in Czech republic
Síťový kabel Genie Mains
Síťový kabel Genie Mains
Síťový kabel Genie Mains.
Použitý kabel Van den Hul Mainsstream, použité konektory Richbay, délka kabelu 2 metry, Made in Czech republic

Re: Síťový kabel Genie Mains
Fotíš čím dál, tím lépe.
Je to už dávno, co zdravý skepticismus, ustoupil před poslechovou zkušeností.
A to máš nové elektro vedení v mědi. Ne sice z OFC s dlouhými krystaly, ale zato o průřezu 2,5 mm.
Nemusíš dotahovat nuláky na utíkajících hliníkových drátkách.
Výborná práce.

Je to už dávno, co zdravý skepticismus, ustoupil před poslechovou zkušeností.

A to máš nové elektro vedení v mědi. Ne sice z OFC s dlouhými krystaly, ale zato o průřezu 2,5 mm.
Nemusíš dotahovat nuláky na utíkajících hliníkových drátkách.
Výborná práce.
Pěkná "vánoční klobása" ( tedy vztaženo tady k nám , středočeský kraj) 

doporučuji k přečtení. http://www.audio-reference.de/content/v ... .html?dp=5
Velmi zajímavý článek o Van den Hul Mainsstream Hybrid, anebo marketingový blábol. Záleží na úhlu pohledu
Velmi zajímavý článek o Van den Hul Mainsstream Hybrid, anebo marketingový blábol. Záleží na úhlu pohledu

Lubore, hezká žlutá hadička, už se těším na test i s Lachimem.
Pěkný vánoční dárek! Přeji krásné Vánoce všem, co s pomocí takovýchto krásných kabelů jsou blíž podstatě hudby a vlastně i těm ostatním, které ten objev ještě čeká. Pěkná práce Lubore! Zdraví a štěstí v novém roce! Franta Bartoš
Renowne, popiš nám přínos tohoto kabelu. Pro Van den hul-y mám velkou slabost. Mám jimi propojeny skoro všechny přístroje a jsem s nimi moc spokojen. Nejsou sice nejlevnější, ale stojí za to.
Na ebay se daji někdy pořídit od tohoto výrobce přenosky. Má někdo s nimi zkušenost ?
Na ebay se daji někdy pořídit od tohoto výrobce přenosky. Má někdo s nimi zkušenost ?
Renown.
Nebude vadit,když jen připomenu a podtrhnu u tvého 1.vstupu zde to..... Made in Czech republic?
Jo a tu cenu bys mohl sem šoupnout.
Nebude vadit,když jen připomenu a podtrhnu u tvého 1.vstupu zde to..... Made in Czech republic?

Jo a tu cenu bys mohl sem šoupnout.
Pokud záleží na úhlu pohledu, pak může být i varianta "marketingový blábol" platná (?).Renown píše:doporučuji k přečtení. http://www.audio-reference.de/content/v ... .html?dp=5
To mě určitě taky, ale pokud vidíš do ceny metráže tak, jak by ses k ní dostal ty a vezmeš v potaz cenu podobných síťových vidlic, tak proti tomu nelze nic namítnout. Kdo je připraven jít do drahého síťového kabelu, tak má šanci na dobrý kousek.daliborr píše:Cena za dva metry se mi zdá přehnaná zase se jedinec chce obohatit na obyčejných lidech
Sám jsem o tom uvažoval, možná ještě vezmu, i když je to pro mě za takovou věc stále ranec.