Ale tobě jsem to napsal do mailu...
Tak hele, mluvíš tady o kabelu Oyaide Tunami GPX, nebo nějakém s názvem Oyamide, což zřejmě bude nějaký čínský podvrh, protože mi přišla přímo od firmy Oyaide hláška, že firma KD electronics je kopíruje. Kromě toho originál Oyaide si koupil u nás jen Mark Levinson a několik šlo do Polska a na Slovensko a žádnému Zdenymu jsem jej neprodával ani nepůjčoval. V metráži si jej koupilo již mnoho lidí, ale tady samozřejmě pokud to byl on a někdo jej sprasil, tak za to již firma Oyaide neručí. Jinak pokud se na mne nebude Pytel zlobit, budu zde citovat větu, kterou mi poslal poté, co si kabel koupil: "Jinak kabel Tunami hooodně dobrý , při testu na mé sestavě obrovský nárůst informací a čistota nižších basů. Silič hraje jak z jiného světa. Myslím že cena odpovídá kvalitě." Pokud se chcete přesvědčit o kvalitě práce firmy Oyaide, přijeďte, předvedu na místě. Je chudák, který se o něčem sám nepřesvědčil a neviděl to na vlastní oči, může blábolit a neprávem něco shazovat, navíc firma Oyaide má ve světě velké jméno a jejich síťové konektory např.používá mnoho věhlasných firem, ale o tom vy nemáte ani páru. Sedět u kompu a klajdat umí kdekdo, ale kdyby nebylo nás prodejců a dovozců, kteří vám můžeme výrobky představit, neměli byste ani o čem mluvit.Mike píše:marklevinson
Víte nenapsal jsem kravinu napsal jsem holý fakt týkalo se to japonského kabelu Oyamide a Zdeny když viděl tu hrůzu tak to radši ani majiteli nezdělil protože ten by z toho byl asi na prášky. Netvrdím že takové kabely jsou všechny třeba to byl jen vadný kus. Kabel oyamide jsem neslyšel v tom máte pravdu. Znám se s člověkem který vyrábí vlastní hifi kabely a úspěšně je prodává a už mi toho trochu pověděl. Proto tam byl nádech ironie. Ale hlavní je že Vás to baví proto to vlastně děláme ne?
Zdraví Michal
Rigo píše:
... Sedět u kompu a klajdat umí kdekdo, ale kdyby nebylo nás prodejců a dovozců, kteří vám můžeme výrobky představit, neměli byste ani o čem mluvit.
víra.lachim píše:kable oyaide jsou prostě oyaide.
že byl nějaký originál kábl špatně sletovaný... to je blábol. nevěřím tomu ani za čočku.
kdyby byl, tak ho majitel vyfotí, fotku okamžitě pověsí na net a prodejci omlátí o hlavu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti