Solid Core

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Solid Core

Příspěvek od daliborr »

No NA, china napíšou, úplně stejné nesmysly jak high- end firma. Měl jsem taky kabely značkové a i(čínské) a stejný zvuk. Je to jen o prodejnosti a o blbnutí hifi nadšenců.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

To nejsou stejné nesmysly, oni uvedou u napájecího kabelu, že je reproduktorový a linkový.
Případná omáčka a polopravdy používané v PR je jiná kategorie.

Čínské fejky které jsem měl já v ruce rozhodně nehrály jako originály. Navenek se tvářily "opravdově", ale neseděly detaily jako průměry vodičů, stříbro u originálu byla vždy jen postříbřená měď, WBT konektory byly také jen napodobeniny atd.
Zvuk ale za danou cenu vždy odpovídal minimálně tomu, co za obdobnou cenu přináší originální výrobky.
Noble Audio - výroba a prodej

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Musím oponovat, zatím co jsem kupoval,vždy byl uveden přesný typ kabelu, rca, repro nebo napájecí . A souhlasilo to i na foto. Čínské fejky hrály rozhodně poměr výkon a cena mnohonásobně lépe jak originál.A rozhodně to nebylo za obdobnou cenu.Cena originálů se pohybovala nejméně 10x více. WBT konektory -china jsou precizně udělané a na zvuku nemají ,ale opravdu zvláštní význam.Omáčka a polopravdy jsou jen u předražených výrobků aby neznalec nabyl přesvědčení, že kupuje super hifi doplněk ,který byl snad vyroben na jiné planetě. Už jenom když čtu , že "předražený" zesilovač má přední panel z masivního hliníku.Do prdele, v 80 letech to měly všechny přístroje i nižší cenové kategorie a nikdo o tom nemluvil. *palec*

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

daliborr. A jaké kabely jmenovitě jsi to srovnával? Můžeš to rozvést..
Já jsem v minulosti nějaké chi-fi kupoval a vždycky, tu dřív, tu později jsem to vyhodnotil jako nesrovnatelné s kvalitním a dražšími (renomovaných značek) doplňky.
Když neberu základní schuko Rh konektor za 5 USD. Ale ten se ani netváří jako fake..

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Tak jsem se přece jen ukecal a koupil ten Cardas Clear Aliexpress, perfektní zpracování a kdybych tak pěkně poprosil, zda by mi někdo zapůjčil originál pro srovnání? :)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

zrovna u cardasu to nepoznáš. Tos udělal dobře žes vzal fejk.. vtipkuju. :P

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Je to hezký šperk a pokud by mohl být dokonce podobný originálu, jen další přidaná hodnota.

tinariwen
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od tinariwen »

NA píše:
13 bře 2019 19:10

Čínské fejky které jsem měl já v ruce rozhodně nehrály jako originály. Navenek se tvářily "opravdově", ale neseděly detaily jako průměry vodičů, stříbro u originálu byla vždy jen postříbřená měď,

Mám tiež taku skúsenosť s čískym fake signalovým Audioquest Niagara XLR.
S kamarátom sme opatrne kabel " rozobrali" a namiesto original strieborných vodičov boli iba koncovky postriebrene,cely kablik bola med a pod opletom aj nazov kabla z najnižšej rady Audioquestu.

Odpovědět