Sound Refiner / Audio buffer - přínos ?
Sound Refiner / Audio buffer - přínos ?
Sound Refiner / Audio buffer - je slyšet rozdíl ?
Re: Sound Refiner / Audio buffer - přínos ?
Rozdíl, když se použijí, ne mezi nimi.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jaryne, píšeš si sám se sebou nebo ses zapomněl přihlásit pod jiným nickem
?
Je to všechno ,co víš o audiobufferu ? Že mě to ani nepřekvapuje.
Každopádně děkuji za přínosný příspěvek. Ale ty už asi jinej nebudeš.
Spíš jsem čekal nějaké povídání o tom ,jestli se vyplatí kupovat signálový kabel za tisíce
nebo zkusit pořešit impedanci vedení, zvednout přenášený výkon a tím omezit vliv rušení.
Většinou to funguje.
Pokud už si někdo koupil zařízení bez symetrického propojení, tak mi to přijde jako dobrá cesta,
jak to trochu vylepšit.
Každopádně děkuji za přínosný příspěvek. Ale ty už asi jinej nebudeš.
Spíš jsem čekal nějaké povídání o tom ,jestli se vyplatí kupovat signálový kabel za tisíce
nebo zkusit pořešit impedanci vedení, zvednout přenášený výkon a tím omezit vliv rušení.
Většinou to funguje.
Pokud už si někdo koupil zařízení bez symetrického propojení, tak mi to přijde jako dobrá cesta,
jak to trochu vylepšit.
pokud si dobře pamatuji, tak se to před delším časem řešilo na sousednim slovnaftu ... nebo minimálně tam najdeš asi nejvíc info ...realného uživatele neznám a sam jsem nikdy ani nezkusil ...
Funguje to pěkně. Mám to tak mezi dacem a sluhátkovým zesem. Někdy je znát i zatížení kablíku na straně zesilovače. Do konektoru odpor cca 300 ohmu.
Pokud má vstup něco v řádu desítek kilo, tak je to celkem rozdíl. Je to nouzové řešení. Pořádné stroje jedou přes symetriku nebo digitál
Pokud má vstup něco v řádu desítek kilo, tak je to celkem rozdíl. Je to nouzové řešení. Pořádné stroje jedou přes symetriku nebo digitál
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
tak na základě tohoto vlákna jsem DSR po letech vytáhl ze skříně ... zapojil mezi zesilovač (Vincent SV238Mk) a DAC (iFi) a ... a hraje čistěji, transparentněji s definovanějším basem než AQ Columbia, která tam byla předtím ... (dřív jsem Dudek Sound Refiner používal ke gramo předzesilovači), konec hlášení
Projevuje se mi to podobně
SR2 používám již 12l. mezi předkem/ koncem M.F. Teď čerstvě čekováno s Musical Fidelity M6 Pre-> MPRX proti 1,5 XLR káblům do 10k. Hraje nemlich stejně dobře jako velmi povedený XLR Vincent premium ( nepodceňovat). Své nové místo našel v gramo smyčce Michell->kw. guru->ADL gt 40->SR2-> M.F.Mprx. Vysoce použitelná záležitost imo.
A přitom je to jenom blbá fyzika 
Já bych řekl- elektrotechnika 
toom: Chceš říct, že elektrotechnika není fyzika?
Ale samozřejmě. Jen zaostřuji přímo na konkrétní obor.S499_1023 píše:toom: Chceš říct, že elektrotechnika není fyzika?