Akorát, že tohle firma SROLL netvrdí. Tady se s tou formulací setkáváš od někoho úplně jiného, takže srovnáváš nesrovnatelné.Pesi píše: ↑03 úno 2019 12:28...." Šroll se přizpůsobuje požadavkům zákazníků a trhu " ....![]()
Odkud já tyhle řeči znám...... No jo vlastně - to jsou obvyklé kecy všech firem u nás v ČR . Většinou když se zjistí, že výrobek pro česko má úplně jiné složení než pro západní země
..... Ale to je úplně ot, jen mě to pobavilo. Hodně se s touto formulaci setkávám
![]()
I kdyz ho provedu tak jej zpochybnis. Tak proc bych o nem tady psal.
Co pisalci napisou je jedna vec. Proto to uz ani nectu.Pesi píše: ↑03 úno 2019 12:28...." Šroll se přizpůsobuje požadavkům zákazníků a trhu " ....![]()
Odkud já tyhle řeči znám...... No jo vlastně - to jsou obvyklé kecy všech firem u nás v ČR . Většinou když se zjistí, že výrobek pro česko má úplně jiné složení než pro západní země
..... Ale to je úplně ot, jen mě to pobavilo. Hodně se s touto formulaci setkávám
![]()
Mozne to je
Nerozoznali?.... Ja si to rozhodne nemyslim. Mel jsem doma zapojene oba.
To už je veľmi dávno čo som počul Lyric, cca 8-10 rokov naspäť. Dvaja známy tu na SK maly záujem vtedy ho kúpiť. U jedného Lyrics na Eidolonoch pohorel a druhému sa veľmi páčil , ten ho tuším skúšal na Tannoyoch. Zvuk , ktorý išiel z Eidolon bol veľmi suchý , povedal by som sterilný , bez života. Preto píšem , že mne vyhovuje práve charakter Rhythm. A čo sa týka BVa železa, počul som ho x-krát , ale vedľa seba s Lyric určite nie. Čo zbežne čítam tu na fóre, užívateľ THXKO má odladené káblami komponenty BVa, takže všetko je len o vhodnom zladený a prispôsobení zvuku s danými komponentami, podľa peňaženky a zvukových nárokov daného posluchača.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti