Sroll Purity

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sroll Purity

Příspěvek od Pesi »

...." Šroll se přizpůsobuje požadavkům zákazníků a trhu " ....:) :) Odkud já tyhle řeči znám...... No jo vlastně - to jsou obvyklé kecy všech firem u nás v ČR . Většinou když se zjistí, že výrobek pro česko má úplně jiné složení než pro západní země :) ..... Ale to je úplně ot, jen mě to pobavilo. Hodně se s touto formulaci setkávám :)

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

BVa
Mnou navržený ABX test parafrázuje požadavky, které kladou měřiči na sluchaře. Jen jsem to obrátil, metodiku neřeš.
Bez prokázání slepým ABX testem je podle tebe sluchař jen zhypnotizovaný tím, co vidí ve své aparatuře. A co slyší nemá váhu.
Já tvrdím naopak, že měřič je zhypnotizovaný tím co vidí, respektive nevidí, na měřáku. Dokaž svoje tvrzení slepým testem, pak budou mít váhu. Bez ABX testu je to jen psychoakustika a kecy.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Pesi píše:
03 úno 2019 12:28
...." Šroll se přizpůsobuje požadavkům zákazníků a trhu " ....:) :) Odkud já tyhle řeči znám...... No jo vlastně - to jsou obvyklé kecy všech firem u nás v ČR . Většinou když se zjistí, že výrobek pro česko má úplně jiné složení než pro západní země :) ..... Ale to je úplně ot, jen mě to pobavilo. Hodně se s touto formulaci setkávám :)
Akorát, že tohle firma SROLL netvrdí. Tady se s tou formulací setkáváš od někoho úplně jiného, takže srovnáváš nesrovnatelné.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

BVa píše:
03 úno 2019 11:27
Antony píše:
03 úno 2019 11:17
BVa
ABX léčí.. Třeba i tvoji slepou víru v měření. :)
Tak si ten ABX test urob..Možno vylieči tvoju hluchú vieru v uši a ich spoľahlivosť. :) .Aj keď o tom pochybujem.
PitrsPraha
Je tu to "pokud" a "aniž"... Jediné overenie je test s vypnutím všetkého mimo sluchu.
I kdyz ho provedu tak jej zpochybnis. Tak proc bych o nem tady psal. 🙈 Vzdy vsechno zpochybnis. Kazde pismenko.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Pesi píše:
03 úno 2019 12:28
Co pisalci napisou je jedna vec. Proto to uz ani nectu. 👍

Ale kolik je mezi posluchaci v CR ruznych variaci hifiaparatur? Mnoho. Tedy posluchacu je mnoho a maji mnoho chuti. 🤷🏼‍♂️

(... a uplne mimo zapis - Kolik lidi ma tu dokonalou sestavu BVa? Kolik ma Sroll?) no flame please 😉

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

lubos píše:
03 úno 2019 11:37
Starý Sroll Lyric verte či nie, v slepom ABX teste by ste od BVa setu nerozoznali. Nový Rhythm už má dosť iný zvukový charakter ako Lyric, je muzikálnejši, dynamickejší ... Sroll sa prispôsobuje požiadavkám zákazníkov a trhu, správna cesta. *thumbs up*
Mozne to je 😉 ale nezkousel jsem 😉 je nekde moznost si poslechnout?

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Souhlas s Antonym. Pokud někdo nechce nabídnout to samé, co až obsedantně vyžaduje po druhých, je nedůvěryhodný.V obecné rovině i v téhle konkrétní.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

lubos píše:
Starý Sroll Lyric verte či nie, v slepom ABX teste by ste od BVa setu nerozoznali. Nový Rhythm už má dosť iný zvukový charakter ako Lyric, je muzikálnejši, dynamickejší ... Sroll sa prispôsobuje požiadavkám zákazníkov a trhu, správna cesta. *thumbs up*
Nerozoznali?.... Ja si to rozhodne nemyslim. Mel jsem doma zapojene oba. ;-)
(Muzu dolozit fotkama)
Naposledy upravil(a) kychtax dne 03 úno 2019 13:29, celkem upraveno 1 x.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Vážení, ja nekričím " všetko počujem", pozrite sa do zrkadla... A verte, ze merania od seba rozoznám, aj keď merané prístroje neuvidím. Len vy bez zraku ohluchnete. To je taký " drobný rozdiel".
Kychtax
Skús si niektorý ABX test, čo urobil PMA, uvidíš čo rozoznáš.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

BVa
"ze merania od seba rozoznám"
Bez doložení ABX testem jde jen o nevěrohodné psychoakustické prohlášení.

lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubos »

sonofstars píše:
03 úno 2019 13:23
lubos píše:
Mozne to je 😉 ale nezkousel jsem 😉 je nekde moznost si poslechnout?
To už je veľmi dávno čo som počul Lyric, cca 8-10 rokov naspäť. Dvaja známy tu na SK maly záujem vtedy ho kúpiť. U jedného Lyrics na Eidolonoch pohorel a druhému sa veľmi páčil , ten ho tuším skúšal na Tannoyoch. Zvuk , ktorý išiel z Eidolon bol veľmi suchý , povedal by som sterilný , bez života. Preto píšem , že mne vyhovuje práve charakter Rhythm. A čo sa týka BVa železa, počul som ho x-krát , ale vedľa seba s Lyric určite nie. Čo zbežne čítam tu na fóre, užívateľ THXKO má odladené káblami komponenty BVa, takže všetko je len o vhodnom zladený a prispôsobení zvuku s danými komponentami, podľa peňaženky a zvukových nárokov daného posluchača. ;)

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Pokiaľ ide o "odladenie" zostavy u THXKO káblami , tak to vidím tak, źe tie káble hlavne chvalabohu nič nepokazili, to je tak maximum, čo dokáže aj najlepší kábel.. Lebo zlepšiť nemohli nič , tie prístroje dosť dôkladne poznám a viem, čo kábel dokáže a čo je čistá báchorka. Či sa to niekomu páči alebo nie.

THXKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THXKO »

No kdeže to BVa už dopredu vie ako to u mňa hrá tak by mohol ešte ku mne prísť na posluch niekto tu z fóra, vypočuť si to a môže sa zastaviť aj u BVa po ceste. Teda aspoň podobne repro vypočuť. Potom tu môže napísať. Jednoho poznám čo išiel z Trnavy ku mne ale nieje tu na fóre myslím. Nebudem ho citovať lebo by to nebolo fér. Fér bude keď to niekto zo zdejšich povie sám. Problém je že BVa nemá vyrobené poloaktiv F3A ale len F3B. F3A robil mne na zákazku a myslím že celkom vyrobil iba tri parí! Presne to vie on sám a určite ma opravy ak sa mýlim. Teda to porovnanie a rovnakymi reprosustavami nebude asi možné. Ak tak aspoň z časti podobnymi F3B

THXKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od THXKO »

K téme.
Koľko trvá zahorieť ten USB sroll purity kapton? Po koľkých hodinách sa ukáže čo v ňom je? Má to niekto približne odsledovane?

Odpovědět