Jasné, že som neporovnával s obyčajnými káblami. Porovnanie bolo s káblom od Sablon Audio, Synergistic Research, Acoustic Revive, Black Rhodium a Lessloss.sonofstars píše: ↑02 úno 2019 12:31Zklamani vuci cemu? Proti obycejnemu kabelu byt zklamanim nemuze, proti nejakemu kvalitnimu ano - ale pro nasi predstavu, s cim jsi porovnaval?
Rad vyzkousim.
Kychtax![]()
Sroll Purity
Re: Sroll Purity
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Super diky za informace 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tady doplnim odkaz na info ke kabelazi Sroll:
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ity-kapton
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... ity-kapton
Zábavné čítanie
Jedine "na základĕ přesvědčení"..

Tvrdí niečo ( "kábel má ísť opačným smerom od neutrality ako elektronika", teda má meniť signál "zrkadlovo"- čo je nezmysel.....) ale pritom súčasne hlása presný opak ("víťaz je ten, čo do každej konfigurácie priniesol najmenej zmien.").. A na vývoj nie je vhodný (nestačí") ani posluch, ani meranie..Čo potom??? Tanečky pri splne Mesiaca??.. A rád by som videl "přístroje propojené přímo" , bez kábla... To odporúčal už Jára Cimrman Marconimu..Tomu fakt niekto svojprávny uverí???Výrobce říká, že vývoj kabelů probíhal beze spěchu déle než dekádu a to na základě přesvědčení, že samotný poslech ani samotné měření nejsou ideálním postupem pro hledání "konečného řešení". V jakékoliv sestavě totiž vhodně působí ten kabel, který jde opačným směrem od neutrality, než elektronika samotná. Vývoj prý proto probíhal poněkud atypickou metodou - přístroje byly propojeny přímo a poté kabelem, případně bylo prý zkoušeno zda hraje stejně kabel krátký a kabel dlouhý, přičemž "vítězem" se stal ten, který vnesl do každé konfigurace nejméně změn. Je to metoda poměrně náročná v tom, že vymyslet spojení "bez kabelu" vyžaduje víceméně postavit si svou vlastní elektroniku - což naštěstí značka Sroll činí.
Aktuální verze signálového i reproduktorového kabelu je prý natolik ideální, že není dle prohlášení výrobce příliš prostoru ho posouvat dál a splňuje zadání přenést signál z elektroniky bez ovlivnění. Protože jde o vlastní konstrukci, neudává Sroll zrovna velké množství detailů.

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
BVa neprekvapil - diky spasiteli
Ono za ta kvanta recenzi uz neni moc co vymyslet za superlativa a slovni spojeni, ale je pravdou ze si autor trosku pohrava s inteligenci a fantazii ctenaru. Mozna byl myslenkami nekde nad honorarem za zminenou recenzi
.

Já si myslím že jsi tu první část špatně pochopil,podle mě z toho není zřejmé že chce docílit toho..... "zrcadlového efektu",jen že tento efekt vypozoroval,...sám má snahu vyrobit naopak maximálně neutrální kabel,jestli je to vůbec možné je otázka...
No přijde mi to, že se snaží dělat ze čtenářů absolutní blbce. Jak se propojují přístroje přímo? To by mě fakt moc zajímalo ...
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nejde o kvalitu kazdeho pisalka. Na netu je jich dost a temer zadny z nich neni hoden slova novinar.
Ale budme radi, ze si to nekdo vyzkousel a neco o tom napsal. Je to jen jeden maly zdroj informaci.
Ten dalsi si tu muzeme popsat mezi sebou a ten hlavni bude vzdy osobni zkusenost.

Ale budme radi, ze si to nekdo vyzkousel a neco o tom napsal. Je to jen jeden maly zdroj informaci.
Ten dalsi si tu muzeme popsat mezi sebou a ten hlavni bude vzdy osobni zkusenost.
Neprekvapili tie "informácie" v "teste". Autor testu vlastne cituje názor výrobcu., takže je otázka kto si robí z ľudí blbcov.,preto plne súhlasím s koudy42, že je to "pohrávanie s inteligenciou a fantáziou" .
Toje dosť rozšírený obchodný model v"highende". 

Naposledy upravil(a) BVa dne 02 úno 2019 18:51, celkem upraveno 1 x.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tezko rici - pokud nejsi jasnovidec. Nebyl jsi u toho. Tve konstatovani je domnenkou.
Inteligence a schopnost recenzenta je vec jina. To resi jeho zamestnavatel.
Inteligence a schopnost recenzenta je vec jina. To resi jeho zamestnavatel.
Však si prečítaj prvú vetu "Výrobce ŕíká.." Ak by to výrobca "neautorizoval" tak by sa ohradil a dementoval to.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Kazdopadne ja mam kabelaz komplet a jsem moooc spokojeny. Rozhodne jsou prinosem pro mou aparaturu a jeji zvukovy projev.
Nektere casti kabelaze jsem pouzival i u predchozich aparatur a byly taktez prinosem.
Ja zkusenost mam a dobrou. Ty jenom sedis u klavesnice a kritizujes nejakeho Brezinu, ktery je mel alespon v ruce a pouzival na nekolika aparaturach.
Nektere casti kabelaze jsem pouzival i u predchozich aparatur a byly taktez prinosem.
Ja zkusenost mam a dobrou. Ty jenom sedis u klavesnice a kritizujes nejakeho Brezinu, ktery je mel alespon v ruce a pouzival na nekolika aparaturach.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Autorizoval vsak neznamena, ze by to sam treba popsal jinak. Brezina nekeca Srollovi do prace a Sroll nemuze kecat do psani Brezinovi. To by zadna recenze nevysla.
Protirečíš sám sebe.. Ako môže byť prínosom niečo, čo nijako nezmení signál??? A to má zlepšiť niečo (prínos..) na rozličných aparatúrach? Maximum je , že sa nič nezhorší. A to urobí každý "normálny" kábel. Ale však ver si čomu chceš.sonofstars píše: ↑02 úno 2019 18:54Kazdopadne ja mam kabelaz komplet a jsem moooc spokojeny. Rozhodne jsou prinosem pro mou aparaturu a jeji zvukovy projev.