SUPRA SWORD-ISL

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Pytel
Kontaktovat uživatele:

SUPRA SWORD-ISL

Příspěvek od Pytel »

Od minulého týdne mám tento kabel ,perfektní provedení, zvuk -- včera byl trochu čas tak jsem poslechl co mám naposlouchané, a takovou čistotu ve všech pásmech jsem dlouho neslyšel.

http://ukazto.com/?img=3384816~Supracable.jpg

kamelot
Kontaktovat uživatele:

Re: SUPRA SWORD-ISL

Příspěvek od kamelot »

Taky po něm pasu, ale všude u nás mají jen 1m sety. Pro mě zbytečně dlouhé a ty cm navíc zbytečně placené. Na objednávku 50cm, ale až začátkem září.

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Já bych rád udělal velký srovnávací test s obdobnými kabely ve stejné cenové kategorii. Pokud byste měli zájem,můžete mi písnout do vzkazů. Zatím je to akorát představení a žádný test.
Rothaudio

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

pytel

co je to za kabel?
cinch, xlr...?

lze zapůjčit, pokud by to bylo lepší?
dobře víš co mám zastrkáno:)

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

To Lachim:
Je to XLR v délce 0.8m, ale dělá se i v provedení cinch.
Mohu Ti ho půjčit.

kamelot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamelot »

Lachim

Obrázek

Supra SWORD - ISL je podobně jako repro set vyroben patentovanou bifilární konstrukcí vodičů. Vypadá sice jako zámek na bicykl, ale prý hraje velmi detailně. Detailnost mohu potvrdit u repro setu Supra Sword.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

pytel

děkuji předem!!
zkusím ho místo tebou dodaného xlr supra.
přijeď, poslechneme, porovnáme....
díky.

Svensound
Kontaktovat uživatele:

SUPRA SWORD-ISL směrovost!

Příspěvek od Svensound »

Malé upozornění.
Pokud zapojujete interconnect SWORD, verze RCA, tak ho zapojte prosím tak, jak ukazuje sešikmení mahagonového hranolku. Ten představuje šipku. Šipka je orientována od CD k zesilovači. Díky! *2thumbsup*
What is in the wooden boss?
In accordance with Supra’s Business Concept, No-nonsense Design, there is no mysterious components in the Mahogany wooden boss on the cable. You may call it a No Nonsense Boss. It has 3 functions.
1) Holds the pair together and you can slide the boss along the cables, depending on how you wish to spread the ends apart.
2) A decorative piece to put the name plate on.
3) To indicate the direction of the signal. See it as half an arrow and connect the signal in the arrow direction.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Nějaké novinky- závěry, výsledky porovnání atd?
Noble Audio - výroba a prodej

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Tak hoši, nikdo k tomu nemá co napsat?

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Radeji ne.:-P
Rothaudio

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Á vtipálek :roll:

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Nějakou dobu jsem byl majitelem jak provední cinch tak i XLR, z nerozvážností jsem je prodal a nyní z nostalgií vzpomínám jak hrály.

Nyní mám na test od Milana repro set 2 x 2m SUPRA Sword, je to uplně nový set, začíná se rozehrávat a mohu říc že si s mojí sestavou dobře rozumí, hraje dle mých požadavků, není tam taková ta až agresivita a asi ta brilance na výškách jako u stříbra. Někomu se to líbí, a také velice záleží na žánru poslouchané poslouchané hudby, já prostě rád analogové podání hudby.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Rozehrávání u kabelů = přivykám si na jiný zvuk, který je výsledkem ovlivnění audiocesty jejich parametry RLC. Kabel se nerozehraje ani za 1E6 let:-)

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

To Pytel,
díky za reakci.
Jak to vypadá tak se už nikdo nepřidá, tak já něco málo napíšu, nechtěl jsem předtím ovlivňovat svým názorem.
Měl jsem ještě k předešlému zesilovači zapůjčen set v provedení RCA. Byl jsem úplně vyvalenej ze zvuku. Skoro se to nedalo poslouchat, velmi kovový nepříjemný zvuk bez těl dřevených nástrojů. Úplně jsem si myslel, že musí s tím kabelem být něco špatně, protože takový zvuk jsem ještě nezažil , nevydržel jsem ho poslouchat snad ani jednu celou skladbu. Protože jsem nabyl dojmu, že něco musí být v nepořádku, jinak to není možné, tak krom Milanovi a jednomu mému známému, který ho měl doma a vlastně mi ho doporučil, jsem to nevykládal, přišlo mi totiž, že bych tomu kabelu jen zbytečně škodil.
Soused z ulice si nově pořídil na inzerát komponenty a chlubí se mi, cože si to v krásné dřevěné skřínce také přivezl. Byl to opět RCA SWORD. Hned jsem si ho půjčil abych si ho mohl znova vyzkoušet, protože nemam rád záhady. Byl jsem velmi překvapen, když jsem slyšel oproti Krautwire 4LTD plnější a sytější spodek a tak nějak méně nápadný zbytek, takže úplný opak toho jak hrál v prvním případě. Dějí se nezi nebem a zemí věci. Nechápu to, zesilovače mam sice jiné, ale porovnání je se stejnýma kabelama a rozdíl je vyloženě diametrálně odlišný, teď mi na něm trošičku transparence zase chybí.

Tím, že u kabelů neexistuje rozehrávání bych si já nebyl tak úplně jistý. Píše o tom spousta audiofilů a například Kraut má v papíru k jeho kabelům udanou dobu 100h, a ať toho pána vnímám za slušně vykutáleného tak mi nějak nedochází proč by to psal a osobně tvrdil, že když vezme úplně nově vyrobený set a již déle používaný, že jasně slyší rozdíl. Osobně jsem neměl tu příležitost, ale věřím tomu, stejně na tom budou kondenzátory a rozdíly bych si dovedl představit asi v mezích dobře udělaná kopie CDR/ORIGINÁL a pod.

Odpovědět