Test signálových a reproduktorových kabelů
Re: Test signálových a reproduktorových kabelů
Za dobrotu na žebrotu, aneb ... byznys je až na prvním místě 
-
boxer
ne, kabely KrautWire nevyhrály...
Fakt ne?
To teda čumím. 
------------------------------------------------------------------------------
Jinak ale ...
30 srp 2010 18:01 Paolo
Snad brzy již vyjde test propojovacích kabelů, které se dají u nás běžně zakoupit.
.....
a pak ještě několik dotazů a nic. Velké nic. Jsme prostě zvědaví a za 3/4 roku se to mohlo dávno uvést ve známost ...co a jak. Pak se zbytečně vytváří fámy a dohady.Ale nevadí mne,že jsem to zase schytal.Takovej je už můj osud. Vždycky šlápnout ...a pěkně doprostřed.
Fakt ne?
------------------------------------------------------------------------------
Jinak ale ...
30 srp 2010 18:01 Paolo
Snad brzy již vyjde test propojovacích kabelů, které se dají u nás běžně zakoupit.
.....
a pak ještě několik dotazů a nic. Velké nic. Jsme prostě zvědaví a za 3/4 roku se to mohlo dávno uvést ve známost ...co a jak. Pak se zbytečně vytváří fámy a dohady.Ale nevadí mne,že jsem to zase schytal.Takovej je už můj osud. Vždycky šlápnout ...a pěkně doprostřed.
Naposledy upravil(a) boxer dne 31 bře 2011 22:45, celkem upraveno 2 x.
...ale jen tesne 
No, na druhou stranu je super, že ten text bude psát někdo nezaujatý a se žádným výrobcem , nebo dovozcem nespřízněný. Bohužel je ten náš rybníček opravdu malý.
ROFL....JJR píše:No, na druhou stranu je super, že ten text bude psát někdo nezaujatý a se žádným výrobcem , nebo dovozcem nespřízněný.
kdo chce, může si spravit chuť (doslova) na hifi-voice 
-
boxer
Tak jsem si chtěl spravit tu chuť.
Krom tedy skvělého testu jogurtů, s kterým bych byl ochoten souhlasit,tak z testu Perýse "zbyl" zatím jen a pouze testík Crystal Cable.

Krom tedy skvělého testu jogurtů, s kterým bych byl ochoten souhlasit,tak z testu Perýse "zbyl" zatím jen a pouze testík Crystal Cable.
Já jsem tam z téhož důvodu také (po delší době) krátce nahlédl a chuť jsem si tedy rozhodně nespravil... Spíše naopak... Nový graf. vzhled webu je vyloženě odpudivý, ale co je horší - zmizely komentáře pod (staršími) články...
Zdá se, že se tedy opět......žehlilo....
já tedy myslel na spravení chuti vyloženě ty yo-yo-yogurty 
ad odpudivost nové grafiky - děkujeme, jste zatím jediný, komu se nelíbí, nicméně je aspoň výrazně přehlednější a Vy už si zvyknetesekal píše:Já jsem tam z téhož důvodu také (po delší době) krátce nahlédl a chuť jsem si tedy rozhodně nespravil... Spíše naopak... Nový graf. vzhled webu je vyloženě odpudivý, ale co je horší - zmizely komentáře pod (staršími) články... Zdá se, že se tedy opět......žehlilo....
ad komentáře - paranoia? Asi jo... Přecházelo se z Joomla 1.0 na Joomla 1.5 - tabulky MySQL komentářové komponenty jsou nekompatibilní a klidně Vás můžu nechat překlepat ručně všechno ze starého webu do nového, určitě tomu rád ty tři dny práce věnujete.... stačí napsat na mail, já se za žádné komentáře nestydím
Btw., sekale, co Vás tak hrozně štve?
nie je to celkom tak...hifivoice píše:ad odpudivost nové grafiky - děkujeme, jste zatím jediný, komu se nelíbí, nicméně je aspoň výrazně přehlednější a Vy už si zvyknetesekal píše:Já jsem tam z téhož důvodu také (po delší době) krátce nahlédl a chuť jsem si tedy rozhodně nespravil... Spíše naopak... Nový graf. vzhled webu je vyloženě odpudivý, ale co je horší - zmizely komentáře pod (staršími) články... Zdá se, že se tedy opět......žehlilo....
http://www.highendforum.cz/viewtopic.php?f=37&t=372
p.s.
inak aj mne sa viac páčil ten starý...
Díky Tony, ušetřil jsi mi čas..
Zdá se, že náš milý p. Březina opět malinko mlží...
Díky za odpověď na otázku, můj poslední a závěrečný příspěvek k tomuto tématu. Technicky (skriptem, nástrojem) je převod komentářů nemožný. Ručně jsem tomu tři dny práce věnovat skutečně nechtěl. Nabízím komukoliv možnost toto udělat za mne (stará verze je samozřejmě k dispozici i s komentáři), případně "dohodit" vhodný program pro převod z Joomla Comments pro verzi 1.0.11 do komponenty JComments pro verzi 1.5.22. Tolik k mlžení.sekal píše:Díky Tony, ušetřil jsi mi čas..Zdá se, že náš milý p. Březina opět malinko mlží...
Ad grafika: není člověk ten, aby........však to znáte
Moje reakce na Tonyho se (logicky) týkala pouze té grafiky, kdy tady kdosi napsal, že
Tolik k tomu mlžení...ad odpudivost nové grafiky - děkujeme, jste zatím jediný, komu se nelíbí, nicméně je aspoň výrazně přehlednější a Vy už si zvyknete..
Za seba mozem povedat, ze jediny nie je. Ale ako pisete - my si zvyknemehifivoice píše:ad odpudivost nové grafiky - děkujeme, jste zatím jediný, komu se nelíbí