Test signálových a reproduktorových kabelů

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Shylock
Kontaktovat uživatele:

Re: Test signálových a reproduktorových kabelů

Příspěvek od Shylock »

Za dobrotu na žebrotu, aneb ... byznys je až na prvním místě *headbang*

boxer

Příspěvek od boxer »

ne, kabely KrautWire nevyhrály...

Fakt ne? :o To teda čumím. :shock:
------------------------------------------------------------------------------
Jinak ale ...

30 srp 2010 18:01 Paolo

Snad brzy již vyjde test propojovacích kabelů, které se dají u nás běžně zakoupit.
.....

a pak ještě několik dotazů a nic. Velké nic. Jsme prostě zvědaví a za 3/4 roku se to mohlo dávno uvést ve známost ...co a jak. Pak se zbytečně vytváří fámy a dohady.Ale nevadí mne,že jsem to zase schytal.Takovej je už můj osud. Vždycky šlápnout ...a pěkně doprostřed. :cry:
Naposledy upravil(a) boxer dne 31 bře 2011 22:45, celkem upraveno 2 x.

perys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perys »

...ale jen tesne ;)

JJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJR »

No, na druhou stranu je super, že ten text bude psát někdo nezaujatý a se žádným výrobcem , nebo dovozcem nespřízněný. Bohužel je ten náš rybníček opravdu malý.

sekal

Příspěvek od sekal »

JJR píše:No, na druhou stranu je super, že ten text bude psát někdo nezaujatý a se žádným výrobcem , nebo dovozcem nespřízněný.
ROFL....

perys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perys »

kdo chce, může si spravit chuť (doslova) na hifi-voice *jupi*

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak jsem si chtěl spravit tu chuť.

Krom tedy skvělého testu jogurtů, s kterým bych byl ochoten souhlasit,tak z testu Perýse "zbyl" zatím jen a pouze testík Crystal Cable.

:?

sekal

Příspěvek od sekal »

Já jsem tam z téhož důvodu také (po delší době) krátce nahlédl a chuť jsem si tedy rozhodně nespravil... Spíše naopak... Nový graf. vzhled webu je vyloženě odpudivý, ale co je horší - zmizely komentáře pod (staršími) články...:? Zdá se, že se tedy opět......žehlilo....:roll:

perys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perys »

já tedy myslel na spravení chuti vyloženě ty yo-yo-yogurty :)

hifivoice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifivoice »

sekal píše:Já jsem tam z téhož důvodu také (po delší době) krátce nahlédl a chuť jsem si tedy rozhodně nespravil... Spíše naopak... Nový graf. vzhled webu je vyloženě odpudivý, ale co je horší - zmizely komentáře pod (staršími) články... Zdá se, že se tedy opět......žehlilo....
ad odpudivost nové grafiky - děkujeme, jste zatím jediný, komu se nelíbí, nicméně je aspoň výrazně přehlednější a Vy už si zvyknete ;)

ad komentáře - paranoia? Asi jo... Přecházelo se z Joomla 1.0 na Joomla 1.5 - tabulky MySQL komentářové komponenty jsou nekompatibilní a klidně Vás můžu nechat překlepat ručně všechno ze starého webu do nového, určitě tomu rád ty tři dny práce věnujete.... stačí napsat na mail, já se za žádné komentáře nestydím :)

Btw., sekale, co Vás tak hrozně štve? :)

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

hifivoice píše:
sekal píše:Já jsem tam z téhož důvodu také (po delší době) krátce nahlédl a chuť jsem si tedy rozhodně nespravil... Spíše naopak... Nový graf. vzhled webu je vyloženě odpudivý, ale co je horší - zmizely komentáře pod (staršími) články... Zdá se, že se tedy opět......žehlilo....
ad odpudivost nové grafiky - děkujeme, jste zatím jediný, komu se nelíbí, nicméně je aspoň výrazně přehlednější a Vy už si zvyknete ;)
nie je to celkom tak...

http://www.highendforum.cz/viewtopic.php?f=37&t=372

p.s.
inak aj mne sa viac páčil ten starý...

sekal

Příspěvek od sekal »

Díky Tony, ušetřil jsi mi čas..*thumbs up* Zdá se, že náš milý p. Březina opět malinko mlží...:mrgreen:

hifivoice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hifivoice »

sekal píše:Díky Tony, ušetřil jsi mi čas..*thumbs up* Zdá se, že náš milý p. Březina opět malinko mlží...:mrgreen:
Díky za odpověď na otázku, můj poslední a závěrečný příspěvek k tomuto tématu. Technicky (skriptem, nástrojem) je převod komentářů nemožný. Ručně jsem tomu tři dny práce věnovat skutečně nechtěl. Nabízím komukoliv možnost toto udělat za mne (stará verze je samozřejmě k dispozici i s komentáři), případně "dohodit" vhodný program pro převod z Joomla Comments pro verzi 1.0.11 do komponenty JComments pro verzi 1.5.22. Tolik k mlžení.

Ad grafika: není člověk ten, aby........však to znáte :)

sekal

Příspěvek od sekal »

Moje reakce na Tonyho se (logicky) týkala pouze té grafiky, kdy tady kdosi napsal, že
ad odpudivost nové grafiky - děkujeme, jste zatím jediný, komu se nelíbí, nicméně je aspoň výrazně přehlednější a Vy už si zvyknete..
Tolik k tomu mlžení...

Odar

Příspěvek od Odar »

hifivoice píše:ad odpudivost nové grafiky - děkujeme, jste zatím jediný, komu se nelíbí
Za seba mozem povedat, ze jediny nie je. Ale ako pisete - my si zvykneme :lol: *2thumbsup*

Odpovědět