No nic, jdu neco delat ( - kovove stineni na reprokabel

Prosím popiš svou praktickou zkušenost při porovnávání USB kabelů (různých cenových a kvalitativních kategorií) mezi PC transportem a DAC? Jaké USB kabely, na jaké aparatuře a s jakými výsledky?svartenatt píše: Ty HiFi USB kabely jsou blbost.
jj, dále kvalitní stíněnísvartenatt píše: Ideální je samostatné napájení ze stabilního externího zdroje, ne jen rozdvojit kabel. Potom stačí asynchronní přenos a aktualizované ovladače USB.
Přesně tohle jsem očekávalsvartenatt píše:Pokud si zjistíš, jak USB kabel funguje, tak ti bude vše jasné a není třeba legračního porovnávání.
Toto už není o HiFi alchymii, ale o IT technice.
Rozdíl ano, ale řádový.?? Pár cm? (to snad možná někde jinde a v jiné situaciRedBaron píše: V drtivé většině případů je poposednutí o pár cm v prostoru, do kterého sestava hraje, schopno udělat rozdíl řádově větší.
jestli je toto narážka na můj DAC. Tak mám celkem 4 DACy a průběžně je točím.RedBaron píše: Proti nákupu konstrukčně lepšího DACu je tunění špatného DACu pomocí spousty skvělých kabelů naprostá ztráta času na čistý poslech a v neposlední řadě peněz...
Uchoorgánem je to vysloveně spolehlivá metodakychtax píše: Samozřejmě ne různé pokusy s rozlišením a měřáčky, alá PMA. Pouze čistě uchoorgánem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti