Samozrejme.PMA píše:Uchoorgánem je to vysloveně spolehlivá metodakychtax píše: Samozřejmě ne různé pokusy s rozlišením a měřáčky, alá PMA. Pouze čistě uchoorgánem

Najlepšia metoda.
Každý hladá zvuk aký sa jemu páči.

Samozrejme.PMA píše:Uchoorgánem je to vysloveně spolehlivá metodakychtax píše: Samozřejmě ne různé pokusy s rozlišením a měřáčky, alá PMA. Pouze čistě uchoorgánem
Odare, Ten uz prave mam. Se spokojim vcelku s malem. Ale chci aby meli i ostatni ..vylepseni ve vsech atributech. Kazdy nazor je totiz dobry. I kdyz jeste tomu hifi moc nerozumim. Ale kdyz si nebudeme povidat a i mylit se, moc se nedozvime ..Odar píše: ten pravy zvuk
Treba vienna acoustics tak ladi bedny, ne? nerekl bych ze jim to zle hraje..PMA píše:Uchoorgánem je to vysloveně spolehlivá metodakychtax píše: Samozřejmě ne různé pokusy s rozlišením a měřáčky, alá PMA. Pouze čistě uchoorgánem
Proti výměně USB kabelu přenášejícího jedničky a nuly opravdu řádový, na tom si trvám. Leda by byl v návrhu analogové části opravdový průser se zanášením rušení.kychtax píše:Rozdíl ano, ale řádový.?? Pár cm? (to snad možná někde jinde a v jiné situaciRedBaron píše: V drtivé většině případů je poposednutí o pár cm v prostoru, do kterého sestava hraje, schopno udělat rozdíl řádově větší.)
Nic osobního v tom není, ani já netvrdím, že D1 je nejlepší na světě, jen pro mé ucho hraje výborně a nemám potřebu řešit nic dalšího. Spíš mě teď v souvislosti se 4 DACy napadá jestli není lepší je prodat a koupit jeden, co bude konečně hrát dle představ.kychtax píše:jestli je toto narážka na můj DAC. Tak mám celkem 4 DACy a průběžně je točím.(a srovnávám).. a tak špatný není. Srovnávali jsme ho onehdá s Sroll Epos a nebyl myslím o parník horší.
Samozřejmě ne různé pokusy s rozlišením a měřáčky, alá PMA. Pouze čistě uchoorgánem
O tom to je, každému se líbí jiný zvuk, tak věrný a správný nehledá nikdo. Snad jen ti, co upřednostňují technicky dokonalé sestavy v dokonalém prostoru.Oldear píše:A přinese Ti ta dalšia mudrost, poučení jaký zvuk máš tedy hledat a jaký je ten správný?
Zase ty zlé cerabally!!..svartenatt píše:.., že koupení ceraballů ..Oldear píše:A přinese Ti ta dalšia mudrost, poučení jaký zvuk máš tedy hledat a jaký je ten správný?
Můžu Ti poslat na vyzkoušení USB kabel, který jsem ugrindil, a jsem přesvědčený, že ho v sestavě uslyšíš.RedBaron píše:
jedničky a nuly
určitě ano, průběžně je nabízím. Ale některé se nevyplatí prodávat, jsou dobré za ty peníze, je to škoda dávat pryč. Např. ten xonar essence STX (bazarovka za 2,5tis).RedBaron píše:
4 DACy napadá jestli není lepší je prodat a koupit jeden, co bude konečně hrát dle představ.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host