A já mu táááák fandil

Je to jen můj subjektivní pocit a na tátově aparatuře. Poslechněte sami a u sebe a pak se rozhodněte.
pěkný a výstižný popis psychoakustikykychtax píše:U mne to funguje tak, ze kdyz se mi libi a dostatecne hodne na nej koukam, tak po nejake dobe zacne vsechno hrat nejak lip. Naopak hloupa cerna buzirka ve mne vzdy vyvola po nejake dobe neklid a musi pryc
Tak jak, bylo to s tím AQ rychlejší? Jaké byly rychlosti? Nejlépe screenshot.Timhle programem se testuje rychlost v celém světě, výsledky jsou relevantní.Odar píše:Pytel --> Ak chces vynasat nejake sudy o rychlosti a vplyve kabla, tak to vraz do normalneho pocitaca, alebo notebooku a s oboma kablami tam pusti CrystalDiskMark.
V případě testů, kdy víš, který komponent/kabel je zapojený, spíš jednoznačně platí, že slyšíš, co chceš slyšet. Tzn. pokud nebyl tvůj poslechový test uspořádaný striktně jako ABX, jsou výsledky obrazem tvých představ, ne čistého sluchového vjemu.sonofstars píše:Vidím, slyším, cítím, je mi to příjemné či nepříjemné
PítrsPraha píše:Jednou to ve svojí recenzi nějakého USB kabelu vysvětlil technik Březina. Kabel měl část vodičů měděných a část stříbrných - prý pro lepší podání středů a výšek...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti