XLR kabel Viablue NF-S1 Quattro Silver
XLR kabel Viablue NF-S1 Quattro Silver
Vcera jsem narazil na tyto kabely , po zjisteni , ze to ma ctyrnasobne stineni pak jeden 2.5m XLR par zakoupil , stoji 158 euro coz je dobra cena a doufam , ze bude i fungovat po zvukove strance .. Pro informaci -
http://www.viablue.de/com/quattro_analo ... _xlr.shtml
Rovnez i dalsi produkty stoji za uvahu ..
http://www.viablue.de/com/quattro_analo ... _xlr.shtml
Rovnez i dalsi produkty stoji za uvahu ..
Re: XLR kabel Viablue NF-S1 Quattro Silver
Pouzivam hroty Viablue TRI a spokojenost.
Ahoj, velmi příjemná cena, jsem moc zvědavý jestli se Ti osvědčí proti stávajícímu propojení. Je mi divné, že vodiče jsou pocínované a stínění postříbřené!?
Noble Audio - výroba a prodej
-
boxer
vodiče jsou pocínované a stínění postříbřené
No jak vidět,Supra dělá svý kabely podobně.
Možná by k tomu mohl něco dodat Milan "Supra Svensound" Č.
No jak vidět,Supra dělá svý kabely podobně.
Možná by k tomu mohl něco dodat Milan "Supra Svensound" Č.
Abych rekl pravdu , nemel jsem zadny velky duvid vymenit ty Waveplanets co tam mam ted , spis zvedavost jak se projevi vylepsene stineni na tech Viablue , jestli tedy vubec ..NA píše:Ahoj, velmi příjemná cena, jsem moc zvědavý jestli se Ti osvědčí proti stávajícímu propojení. Je mi divné, že vodiče jsou pocínované a stínění postříbřené!?
To N.A. a Boxer:
to cínování na vodičích je opodstatněné, ale stříbřit punčochu, no nevím jaký by to mělo mít efekt fakt. To stříbro bohužel oxiduje velmi rychle..............
Jinak cena při té délce je fajn a konektory se mě líbí také moc.
to cínování na vodičích je opodstatněné, ale stříbřit punčochu, no nevím jaký by to mělo mít efekt fakt. To stříbro bohužel oxiduje velmi rychle..............
Jinak cena při té délce je fajn a konektory se mě líbí také moc.
Ahoj Cibo, jak hrajou ty nové káble, už je máš ?
Noble Audio - výroba a prodej
Ahoj Pavle , jeste to neprislo , ale musi kazdym dnem .. prisly vsak jine kabely - SOMMER CABLE - SC-CARBOKAB 225 , tak si je dens poslechnu A DAM VEDETNA píše:Ahoj Cibo, jak hrajou ty nové káble, už je máš ?
http://www.sommercable.com/3__default/index.html
Chci koupit XLR 0,6m od Vincenta. Muzu se zeptat na nazor, porovnani s uvadenymi XLR , pripadne nazor na jiny typ v podobne cene?
Až budeš v Praze, tak ti něco půjčím.
Me zkusenosti ukazuji , ze zdaleka nejvetsi vliv na kvalitu line kabelu a tim i zvuku ma provedeni stineni kabelu (pri zachovani rozumnych zakladnich el. parametru) , uz davno jsem opustil teorii , ze cim drazsi a exotictejsi konstrukce znamena kabel lepsi , na misto toho ted koukam na konstrukci kabelu , respektive na pouzitou technologii a provedeni vlastniho stineni a nemuzu si pomoct vzdy lze slyset urcite rozdily .. Proto i muj referencni line kabel (wave planets) stoji pri delce 3m nejakych 1200kc a funguje naprosto bez problemu , respektive nemam co bych mu vytknul , pokud tedy mas zajem o kvalitni line kabel xlr-xlr hledal bych nekde tady (profi rada mikrofonnich kabelu) - Wave planets , Sommer cable a podobne ..Pajuna píše:Chci koupit XLR 0,6m od Vincenta. Muzu se zeptat na nazor, porovnani s uvadenymi XLR , pripadne nazor na jiny typ v podobne cene?
Takze dnes konecne dorazil ten Viablue NF-S1 QS , na prvni pohled udelavka vypada velmi profesionalne , hlavne XLR konektory nemaji chybu - to se musi videt , velmi dukladne a kvalitni provedeni , ktere jsem doma jeste nemel (neutrik je proti tomu druha liga ve vsech verzich ) .. Take solidni prumer (cca 9mm) a jista neohebnost davaji pocit duvery , dale to vypada , ze na obouch koncich kabelu je pravdepodobne feritovy RF stoper , ale tim si nejsem jisty . Co se tyka zvuku - asi po dvou hodinach hrani se jevi jako vynikajici propojovaci XLR kabel naprosto rovnocenny s Wave Planets , zcela zretelne se projevilo ctyrnasobne stineni , kde lze slyset i nejemnejsi nuance v prehravane hudbe , co vsak hodnotim lepe nez drive zapojeny WP , jsou basy - tento kabel zpusobil , ze jsem mohl pridat na vyhybce cca +1.5 db ve prospech basu , bez dalsiho zaduneni ci zneprehledneni teto casti spektra , coz bylo drive nemyslitelne .. Na druhou stranu kabel Wave Planets se mi zda lepsi v podani vysek , kde jista syrovost a naturalnost tu u Viablue trochu chybi .Takze vrele doporucuji , za cenu 170 Euro to je vynikajici alternativa k drive jmenovanemu Wave Planets .
Přesné a výstižné. "Lepší" kabel oddělí daleko lépe od sebe nástroje,vykreslí prostor a bas se stane daleko lépe čitelným s menším objemem. "horší" kabel se může jevit lepší v celkové dynamice a syrovosti,ale člověk jej nevydrží poslouchat delší dobu. Hudba je o poznání daleko tvrdší a člověk zeslabuje volume v obtížných pasážích. Jinak k tomu stínění,nevím jak až moc velký vliv má,ale daleko větší vliv má čistota použitých vodičů.
Rothaudio
Update - dnes jsem inovoval sitove zapojeni CD playeru , Audio Aero bylo samostatne zapojeno pomoci oddelovaciho trafa Nemecke firmy Audioplan Power plant (300 VA) a take RF filtru Audioplan fine filter G , vysledek se dostavil - pro podani vysek jiz nemam namitky i po vymene a porovnani kabelu Wave Planets .ciba píše:Takze dnes konecne dorazil ten Viablue NF-S1 QS , na prvni pohled udelavka vypada velmi profesionalne , hlavne XLR konektory nemaji chybu - to se musi videt , velmi dukladne a kvalitni provedeni , ktere jsem doma jeste nemel (neutrik je proti tomu druha liga ve vsech verzich ) .. Take solidni prumer (cca 9mm) a jista neohebnost davaji pocit duvery , dale to vypada , ze na obouch koncich kabelu je pravdepodobne feritovy RF stoper , ale tim si nejsem jisty . Co se tyka zvuku - asi po dvou hodinach hrani se jevi jako vynikajici propojovaci XLR kabel naprosto rovnocenny s Wave Planets , zcela zretelne se projevilo ctyrnasobne stineni , kde lze slyset i nejemnejsi nuance v prehravane hudbe , co vsak hodnotim lepe nez drive zapojeny WP , jsou basy - tento kabel zpusobil , ze jsem mohl pridat na vyhybce cca +1.5 db ve prospech basu , bez dalsiho zaduneni ci zneprehledneni teto casti spektra , coz bylo drive nemyslitelne .. Na druhou stranu kabel Wave Planets se mi zda lepsi v podani vysek , kde jista syrovost a naturalnost tu u Viablue trochu chybi .Takze vrele doporucuji , za cenu 170 Euro to je vynikajici alternativa k drive jmenovanemu Wave Planets .