XLR kabely

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: XLR kabely

Příspěvek od kychtax »

MC5000 mam jako zkouseci kabely. Muzu Ti je pujcit. Jen jsou bez tech EMC konektoru.

zita.ondrej@gmail.com
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zita.ondrej@gmail.com »

Přidám trochu do mlýna. Aktuálně jsem přesedlal na Roth Silver Gate XLR jako upgrade z AQ Water. A je to ohromný skok.

Juri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juri »

kychtax píše:
18 úno 2022 21:10
MC5000 mam jako zkouseci kabely. Muzu Ti je pujcit. Jen jsou bez tech EMC konektoru.
Díky za nabídku, rád bych ji využil, nicméně zajímá mě právě ta verze s EMC konektory, samotný MC5000 s Neutrik bez EMC mám zapojen v jiné sestavě...
Juri píše:
18 úno 2022 14:48
a co říkáte na klasiku SUPRA EFF-IXLR viz http://www.jenving.com/products/view/ef ... 1001901378?
Je zde někdo prosím, kdo používá uvedenou SUPRU v tovární verzi? Není zřejmě přiliš rozšířeno...

Pak mě docela zaujal Audioqest např. dané kategorii vyhovuje Audioquest Red River https://www.aq.cz/audioquest-red-river- ... ?vid=13948

No uvidíme...

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Kychtaxi,mám doma XLR Oehlbach nejvyšší třídy typu XXL,myslím že zřejmě tento
https://www.oehlbach.com/de/audio-equip ... =D1C13133
o délce 0,75 m.V součastnosti ho nepoužívám,mohu ti ho půjčit na vyzkoušení
Obrázek

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Juri, podle mne nebude rozdil slysitelny. Emc vs non emc.
Tomas, diky za nabidku. Ja to ted vlastne moc neresim. Ale diky.
Zita.ondrej nestinene signalove kabely - neni to muj salek. Rca verzi jsem zkousel, mam zpet zapojen Nordost.

bacil2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bacil2 »

Juri píše:
18 úno 2022 14:48
a co říkáte na klasiku SUPRA EFF-IXLR viz http://www.jenving.com/products/view/ef ... 1001901378?
*thumbs up* ja som s nimi zvukovo spokojný ... mám na nich zapojené monitory Neumann KH120A
Supra_EFF-IXLR_2_.jpg

zita.ondrej@gmail.com
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zita.ondrej@gmail.com »

kychtax píše:
19 úno 2022 13:18
Juri, podle mne nebude rozdil slysitelny. Emc vs non emc.
Tomas, diky za nabidku. Ja to ted vlastne moc neresim. Ale diky.
Zita.ondrej nestinene signalove kabely - neni to muj salek. Rca verzi jsem zkousel, mam zpet zapojen Nordost.
Rozumím. Testoval jste RCA verzi Roth Silver Gate? Nebo AQ Water? Každopádně stíněný/nestíněný kabel - to je asi až další level mého rozvoje. Prvně se soustředím na patřičné akustické úpravy místa poslechu :D

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Chtěl bych propojit Cambridge CXA80 a CXN V2 stříbrnými XLR kabely, max 10 000,- máte nějaký tip? Mám tam Cardass Crosslink XLR ale je to na mě moc takové teplé..

jcaesar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcaesar »

Mohu nabídnout celostříbrný symetrický kabel ProJect (Van den Hul) s xlr konektory, tady v bazaru v nabídce.

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

ayman píše:
25 kvě 2022 16:34
Chtěl bych propojit Cambridge CXA80 a CXN V2 stříbrnými XLR kabely, max 10 000,- máte nějaký tip? Mám tam Cardass Crosslink XLR ale je to na mě moc takové teplé..
Předpokládám správně, že hledáš explicitně stříbrné kabely, abys zvukový projev "ochladil/prosvětlil"?

Čistě můj názor:
Stříbro samotné není garance studeného projevu a pokud si stanovíš relativně přísný cenový limit, tak bych spíše hledal kabel, kde nákladová cena materiálu není "cenotvorná". Právě naopak - šel bych po nákladově levnějším kabelu, kde jsou hifisti ochotni zaplatit vyšší cenu kvůli tomu, jak dokáže (ne)ovlivnit zvuk systému.

PS: Prosím, neber to jako útok, ale měl jsem CXN v první verzi, v2 jsem neslyšel a nemohu hodnotit. Nicméně, první verzi CXN žádný kabel zachránit nemohl. Takže - jsi si jistý, že "moc teplé" je způsobeno právě kabelem?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Dekuji za toto uzitecne vlakno, ktere se drzi tematu *2thumbsup*!

K veci, shanim signalove postribrene XLR kabely na propojeni od DAC pres preamp az po monobloky, ktere by nahradily RCA kabelaz a nechce se mi bastlit koncovky. Videl bych strop kolem 2000Kc za par (delka 75cm staci). Prioritou je stineni, aby kabel delal to co ma :).

Dekuji za tip, pokud se v takove cenovce neco slusne najde.

PS: Sommer cable me lakaji zkusit, Jen me prekvapuje, ze jej vsude uvadi jako "phono" na eBay, je vhodny i do digi vetve?

skypi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od skypi »

WarmAudio Premier Series
Švýcarská kabeláž Gotham, 4 vodiče Star Quad, dvojité Reussen stínění, Neutrik konektory

https://warmaudio.com/cables/
https://www.muziker.cz/warm-audio-prislusenstvi

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Vypadaji dobre, skoda ze nejsou postribrene, ale za tu cenu stoji za vyzkouseni *thumbs up*.

hřebík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hřebík »

Když jsem kupoval naposledy XLR kabely, vybral jsem Klotz Titanium a přijde mi, že stačí na cokoli v libovolné délce. Star Quad, stíněné, ostatní vygoogluješ...

Odpovědět