XLR
Re: XLR
Pokud by byl zájem, můžeme vytvořit XLR kabel z modelu Signature od QED. Je o velký kus dále než jeho menší bráška reference audio 40
Rothaudio
Jako správný hledač kabelového Grálu v "racionální cenové kategorii" jsem si z výzkumných důvodů pořídil jak Viablue NF-S1, tak i zmíněný QED. Viablue NF-S2 neznám. Mám je v XLR provedení. Líbí se mi oba i když každý hraje jinak. Rozhodně se neztratí ani ve srovnání s daleko dražší konkurencí (např. MIT, AQ...). Ještě jsem zkoušel Acoustic Revive dělaný z metráže, ale označení si nepamatuji. Ten také rozhodně stojí za zkoušku. Netroufnu si ale odhadnout, jak si který z nich sedne s tvými komponenty. Každý má jiný charakter. Nějakou dobu jsem měl zapojený QED bez toho, abych měl potřebu něco měnit. Nyní mám v prodeji Viablue, časem zřejmě budu prodávat i QED. Zvukový projev obou kabelů už byl asi v minulosti popsán někde v diskuzích. Ty pozitivní bych rozhodně podepsal...
Zatiaľ sa prikláňam k QED Reference Audio 40 XLR.
Nemá tu náhodou niektu kombináciu PRE1+PA300SSE ? Na to by som bol najvic zvedavý čo tam má.
Ďakujem.
Nemá tu náhodou niektu kombináciu PRE1+PA300SSE ? Na to by som bol najvic zvedavý čo tam má.
Ďakujem.
Mám presne PRE 1 + PA300SSE a za seba môžem povedať že XLR Proel typ HPO 210 nemá za tú cenu pár eur konkurenciu! Mám vyskúšané a porovnával som ho aj z drahým Kimber Select ks 1121 Proel HPO 210 môžeš vyskúšať a nemusíš skúšať nič iné iba počúvať dobrú hudbu.