Zahoření kabelů
-
merhaut
Re: Zahoření kabelů
Pamatuju si, jak dopadl kdysi u Renowna slepý test repro kabelů na výtečné aparatuře a za přítomnosti špičkového odborníka. To vám byla legrace:-)
PavelDosko... Ver, že aj ja.. O to viac, že už ich bolo dosť, čo to chceli skúsiť 
Však to by mal každý brat ako moju ústretovosť a férovosť niečo preukázať
.. Ja mám niečo dokazovať že nepočujem? To ako sa dá?
Hlavne nebrať veci tragicky mily Oldear
.. Dobru aj Tebe 
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jinak souhlas s Oldearem. Za mě, Jasone, jen prudíš. Podotýkám, že nemám nic proti tomu, že rozdíly v kabelech považuješ za nesmysl. Jen nevidím žádný smysluplný důvod, proč by ti měl někdo něco dokazovat.
Super. Veď ak niečo niekto počuje a verí v to na čo o tom niekoho presviedčať?
. Stačí písať výtoceny na fóru o tom
.. Nieje to jednoduché ako facka? Ak niečo je tak to počujem a nebude mi problem predsa niekomu to aj ukázať, keď mám s ním rovnaké hobby.. Či? aj tak ďakujem za názor 
Naposledy upravil(a) Jason dne 10 říj 2018 22:03, celkem upraveno 1 x.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jason : nemudruj a dojed, pak vykladej
merhaut : ale prd, jestli zas chces tocit sve kolovratky, klidne toc az do rana
merhaut : ale prd, jestli zas chces tocit sve kolovratky, klidne toc az do rana
Aj tak len nechápem tu podstatu tejto debaty o kabloch a možnosti preukázať niečo v co verím.. Ak ja ako vyznávač benzínoveho motora, poviem niekomu, kto má tdi, že tdi je slabší vo vykone, verím že mi ukáže hneď, či ano, či nie
prečo v hifi je s tým taky problém, ked niečo je tiež niekomu jasne?
samé osočovanie, a "to tu ešte nebolo" *atd.. V čom je iné toto hobby ako ostatné v preukazovaní nazoru? 
Naposledy upravil(a) Jason dne 10 říj 2018 22:10, celkem upraveno 1 x.
PavelDosko.. Pokúsim sa
.. Nažhav káble 
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
no, chlape, u mne to hraje skoro porad, nevychladnou ...
pred navstevou se pokus navstivit nejaky akusticky koncert at mas v usich jak hudba vypada
pred navstevou se pokus navstivit nejaky akusticky koncert at mas v usich jak hudba vypada
Nebude treba.. Zahram si sám 
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
a malou radu, Jasone ... zkus nekdy napsat prispevek bez ex post oprav
... "Nebude treba ... Zahram si sam ... a pustis to pak z ceho, to tvoje zahratie ? ... to je material, tohleto
... "Nebude treba ... Zahram si sam ... a pustis to pak z ceho, to tvoje zahratie ? ... to je material, tohleto
Asi je už dosť hodín, ale nechápem celkom teraz v čom je problem?
zahrám si sám malo byť myslene, že si zahrám na gitare.... A vzhľadom na to, že tu padli príspevky aj so zasrandovaním "nažhav káble" atď... som kus dúfal, že v tomto duchu to nebude problém ešte kus "potiahnuť" no akosi stále nejak tu naberám dojem, že sú tu poväčšinou len nervózní, urážajúci sa ľudia.. ku ktorým sa ja asi ozaj nehodím.. Som väčšinou vyškerený až huba z toho bolí
a mam rád, keď sa ľudia bavia uvoľnene, čo aj s pobavením...čo ale nemusí vylučovať serióznosť debaty... Ja len, že som myslel, že je to hobby pre väčšinu z nás
Nevadí.. nemôžem mať všetko

Naposledy upravil(a) Jason dne 10 říj 2018 22:32, celkem upraveno 3 x.
Kvuli jednomu provokaterovi se to tu zas mele..
"jednoznačně a stoprocentně platí, že zahoření kabelů má vliv na zvuk. Je to mimo jakoukoliv pochybnost."
Prisel uprdnul si a prijde zas za dva roky. Mezitim se bude chichotat pod vous.
"jednoznačně a stoprocentně platí, že zahoření kabelů má vliv na zvuk. Je to mimo jakoukoliv pochybnost."
Prisel uprdnul si a prijde zas za dva roky. Mezitim se bude chichotat pod vous.