Zahoření kabelů
Re: Zahoření kabelů
Vidím, že kto chce (a hlavne mu nič nebráni) pochopí 

Já se zeptám jinak. Mohl by mi někdo osvětlit co se tím zahořením změní? Proč se stane zvuk lepším? Nějak se přeskládají atomy a molekuly? Nebo se změní mřížka? Nebo se vyplaví kyslík z drátu? Nebo se odlepí izolace od drátu a ...? Nebo se zvýší či sníží ohmy? Nebo drát dostane duši. Nerýpu, myšleno vážně. Co si o tom kdo myslíte a spíše víte. Prostě co za tím je, že je to poznat. No a je rozdíl ve změně času zahoření u kabelu podle průměru?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Je to tady jako u blbých. Vy se nevyjadřujete k tématu, ale řešíte jiné v osobní rovině. Takže takové velké OT a nikomu to nevadí.
Proč se tady nemoderuje je taky zajímavé.
Třetí pokus k tématu. Najděte si druhý.
Teď vidím, že irotam má podobnou otázku k tématu. To je to, o co tu jde.
Proč se tady nemoderuje je taky zajímavé.
Třetí pokus k tématu. Najděte si druhý.
Teď vidím, že irotam má podobnou otázku k tématu. To je to, o co tu jde.
To je sice dobrá otázka, ale z druhé strany žádná rozumná odpověď nepřijde a nemůže přijít. Kdyby to věděli, tak dostanou Nobelovku.
Univerzální odpověď bude: "nevím co se fyzikálně změnilo a nezajímá mě to, důležité je, že JÁ to slyším. JÁ to slyším a nevyvracejte mi to, nedohadujte se se mnou. Je to prostě TAK".
Takže veškerá debata končí, ON to slyší a případná polemika se z něj snaží udělat lháře.

Já bych se na to vykašlal, proč se navzájem přesvědčovat.
Pavel Macura Audio
U mne se zkoušely špičkové kabely, (nové kabely) siťové a interkonekty analog i digitál, firma Ansuz, řada D2. zahořené i nezahořené. Na celkem slušném aparátě. Výsledky byly opravdu jednoznačné a nikdo neměl opravdu pochybnost. Fakt si to vyzkoušejte. Je neuvěřitelné kolik stupidních keců tu někteří máte. Ale věřím že musíte velmi trpět....
Naposledy upravil(a) element dne 12 říj 2018 09:23, celkem upraveno 1 x.
nechci tady se tomu věnovat, se podívej na úroveň komunikace...po celé roky....jenom jsem napsal SVOJI OSOBNÍ zkušenost...
Zahořený kabel, nebo jak tomu budeme říkat, se jeví míň tupý, čistší, více detailů, hudebnější... ten dojem je ale opravdu jednoznačně mimo pochybnost... zřetelný...
Zahořený kabel, nebo jak tomu budeme říkat, se jeví míň tupý, čistší, více detailů, hudebnější... ten dojem je ale opravdu jednoznačně mimo pochybnost... zřetelný...
Naposledy upravil(a) element dne 12 říj 2018 09:29, celkem upraveno 1 x.
Taky jsem párkrát zažil v našem studiu situace, že nikdo neměl pochybnosti. A pak jsem zhasnul.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Metodika testu byla pravděpodobně typu, firma přehazovala dráty a posluchači se shodli, jak se měnil výsledný zvuk o level nahoru, nebo dolu podle toho jaká informace o zahoření kabelu, kvalitě provedení a ceně, byla podána.
né firma přehazovala, já jsem přehazoval a ostatní poslouchali. Tam žádný dealer nebyl. Ja nemám důvod sobě lhát a ztrácet čas...
fakt si to vyzkoušejte, jinak to nikdy vědět tak nebo tak nebudete...pokud na to nemáte, tak se tady utrápíte a utopíte ve svých sračkách co tu píšete.. 

fakt si to vyzkoušejte, jinak to nikdy vědět tak nebo tak nebudete...pokud na to nemáte, tak se tady utrápíte a utopíte ve svých sračkách co tu píšete.. 

Fajn. Vědělo se, zda se poslouchá zahořený či nezahořený kabel, nebo to byl vzorek naslepo a posluchači určovali, zda to byl ten zahořený či nezahořený?
Pavel Macura Audio
samozřejmě se nevědělo, jak bych jinak vyloučil psychoakustiku..??? Posluchači říkali pouze co je lepší hudba a v čem.