Zahoření kabelů
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Zahoření kabelů
Merhaute, dej sem bez okecavani odkaz na muj prispevek, ve kterym pisu, ze jsem poznal rozdil mezi zahorenym a nezahorenym kabelem ci mezi ruznyma koncovkama na temze kabelu.
bryston, vytáčky trochu hledá PMA. Ale je to expert, pochybnosti jsou na místě. . Já je odpovídám, navrhuji. A znesnadňuji účastníkům rozeznávaní, s každým krokem. To co jsem napsal, a vymysleli jsme s PMA, je podle mne neprůstřelné a nejde na tom najít slabé místo. Bude velmi těžké hádat dle "doprovodných vlastnstí a okolností".
Pokud navíc bude výsledek 9/10 nebo 10/10. Je to pro mě jasné. Nebo někde je ještě jiné slabé místo? Napište ho.
Pokud navíc bude výsledek 9/10 nebo 10/10. Je to pro mě jasné. Nebo někde je ještě jiné slabé místo? Napište ho.
Jiří
Běž do p...e s těma kecma. Dokažte že z 10 pokusů rozeznáte 10x ,co za jaký kablík "hraje" a já se ( a nejen já), se vám pokloníme budeme držet hubu. Jinak jsou to jen kecy, "já to tak slyším".
Běž do p...e s těma kecma. Dokažte že z 10 pokusů rozeznáte 10x ,co za jaký kablík "hraje" a já se ( a nejen já), se vám pokloníme budeme držet hubu. Jinak jsou to jen kecy, "já to tak slyším".
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Dejve, to je masakr kabelovým propojením,co?
PítrsPraha slyší: "Bohatě mi stačí, že jen sluchem poznám (nebo taky někdy nepoznám, záleží na okolnostech) rozdíl třeba v těch napájecích kabelech.", ale bojí se: "Marně se tu domáháš, abysme ti své poznatky nějak objektivně dokazovali." Příznačné. A ty jím zmiňované okolnosti pro "někdy nepoznám" budou nejspíš v kategorii někdy zhasnuto/jindy rozsvíceno:-)
Když se domluví PMA s Dastou, proběhne vše jak má. Výsledek slepého testu bude proto nezpochybnitelný. Počkejme si na domluvu a následný test.
Bude hovno. A PMA to nebude ,kdo to ztornuje.
Já mám " asi podle dnešních kabelobamanů" snad dostetčně rozlišující systém, v pořizovaččce přes meloun, tak snad do toho mohu malinko krafat.
Já mám " asi podle dnešních kabelobamanů" snad dostetčně rozlišující systém, v pořizovaččce přes meloun, tak snad do toho mohu malinko krafat.
Dasta to nestornuje, natolik jej znám. Je to fanda do muziky a rovnej chlap.
Tím líp.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Merhaute, o zahoreni ci koncovkach ani slovo. Holt kde neni argument, pomuzes si vymyslem....
Fools die laughing still
Pitrsi, ty mně přijdeš jako ok hifista, (navíc máš ty šílené, nehrající a ukřičené Focaly) ale stále jsi v zápřahu neumětelů, kteří tvoji sakru formují. Skus být jednou sám sebou a klidně se obnaž ve smyslu," není to pravda".
Já budu pak klidně za tebe bojovat.
Já budu pak klidně za tebe bojovat.
PítrsPraha, nekličkuj, slyšíš anebo neslyšíš zahoření kabelů? A mezi kterými power kabely jsi slyšel rozdíl?
Naposledy upravil(a) merhaut dne 15 říj 2018 17:15, celkem upraveno 1 x.
Proč ne! Jen se v tom začínám trochu ztrácet, nejprve jsem nabízel kychtaxovi, ať se provede test repro kabelů metodou ABX na 10 pokusů v kole u něj s tím, že přijedu test provést, to neprošlo. Takže to beru za umrtvené.
Pak se ozval Dasta, že by to uspořádal místo kychtaxe, ráno jsem mu psal mailem, že souhlasím. Takže s tímto testem nyní počítám, pokud se Dasta ozve a bude souhlasit. Podmínky testu jsem popsal v prvním příspěvku na téma test, tady ve vlákně.
Dohody přes fórum jsou dost nepřehledné, spousta nejrůznějších návrhů, což má tendenci se rozpliznout do vytracena. Jestli je cokoliv zcela konkrétního, prosím do mailu.