kychtax - to chceš naznačit, že má PMA zájem na tom manipulovat s výsledkem testu? Proč by to dělal. Ze všech slepých testů, které lze na internetu dohledat, je dopředu jasné, jak to dopadne. Slepým testem ještě NIKDY NIKDO neprokázal to, co se například ty snažíš ve svém osobním vláknu tak květnatě popisovat. Divím se, že s tím všichni ztrácíte čas. A že musí zbytečně existovat dvě skupiny, které se tu celé dny navzájem požírají

BTW, divím se lidem, co kvůli tomu opouštějí forum. Pokud někde pronesu, že výsledek musí každý poznat z prvního tónu (a že tady takových vláken je), musím logicky očekávat, že se někdo zeptá, zda to umím prokázat. Nebo ne? Co jako chce ta skupina věřících tady dokázat? Že poslechové rozdíly mezi kabeláží existují, jsou zcela jasně identifikovatelné, dokonce po prvním tónu puštěné skladby, ale že tohle všechno neplatí při slepém testu? Já tedy nevím, ale mě to zní skutečně směšně
BTW, nejsem kabeloskeptik, ani technokrat ala BVa (pardon, lepší příklad mě nenapadl). Je mi to ukradený

Někdy mám pocit, že rozdíly slyším, někdy mám pocit, že nevím, ani jak se jmenuji

Ještě, že nejsem hifista...