Určite si ťa nikto nevychutná nech už dopadne test akokoľvek... Aspoň nik normálny.. Pre mňa je toto zdravý prístup k hifi a verím, že taký ho máš aj celkovo k životu..v podstate, každý kto sa hifi aspoň kus venuje a zaujíma sa on, si kablomaniou prešiel, včetne mňa a každý, kto chcel nájsť pravdu ju aj našiel a uveril jej.. To je celé.. Každopádne toto je chlapský prístup a pre mňa (aj keď to pre mňa nieje vojna či boj) si už teraz víťaz, už len tým, že vidieť tvoj zdravý prístup k veci a to, že hifi je pre teba ozaj koníčkom ktorý ťa baví a teší!Dasta píše: ↑16 říj 2018 06:54Kamarádi hifisti,
Zvedl jsem pomyslnou rukavici, kterou PMA vyzval kolegu Kychtaxe ke slepému testu, ten však z nějakých důvodů nabídku nepřijal, protože měl jinou představu o realizaci než Pavel.Ještě než jsem zvedl "rukavici" jsem se zeptal Honzy, zda do toho půjde, či nikoliv.
Pavlova výzva mně připadá solidní, v současnosti, kdy na fóru jakmile se objeví jakékoli téma o kabelech, tak diskuse je vždy po čase kontroverzní a zachází tak daleko, že vznikají osobní animozity, cože není dobré.Proto si myslím, že není od věci toto zrealizovat a Pavlova přítomnost bude zaručovat vysokou vypovídacíhodnotu.
Pro mně, který věří, že kabely mají na reprodukci vliv bude test přínosem, ať dopadne jakkoliv.To totiž v dané chvíli není až tak důležité.Důležite je stát si za tím co říkám a když je možnost to potvrdit nebo vyvrátit, takovou příležitost přivítat s radostí.
Proto kolego Brystone nikdy z tohoto necuknu, to bych si musel sám nafackovat.
Jsem si vědom i toho, že v případě, že to pro mně nedopadne dobře, někteří si to vychutnají až na dřeň.To mně však je jedno, protože soudný člověk vždy bude kvitovat snahu a vstřícnost a frustrovaný jedinec či jedinci nechť si uleví.
Domluvili jsme se s Pavlem na realizaci testu na druhou půlku listopadu.
Pre mňa PÁN HIFISTA..