Zahoření kabelů
Re: Zahoření kabelů
odvaha nebo reklama ?
Určitě reklama. Pytel přímo prahne po zvýšené poptávce na výrobu kabelů, aby na tom prodělal kalhoty, při jeho slušnosti a cenách.
Vlákno je o "zahořování" a nevšiml jsem si, že by Pytel nějaká zahořovadla vyráběl a prodával. Otázka zněla, zda to někdo slyší a nebo aspoň v to věří.
No ale proč nehodit jen tak na něj něco smradlavýho.
Určitě reklama. Pytel přímo prahne po zvýšené poptávce na výrobu kabelů, aby na tom prodělal kalhoty, při jeho slušnosti a cenách.
Vlákno je o "zahořování" a nevšiml jsem si, že by Pytel nějaká zahořovadla vyráběl a prodával. Otázka zněla, zda to někdo slyší a nebo aspoň v to věří.
No ale proč nehodit jen tak na něj něco smradlavýho.
Celé je to o tom, aby se lidé tady neměli rádi a záviděli si každý druhý příspěvek na fóru! Zvedá se mi z toho žaludek.
Rothaudio
No já jsem zase mnohokrát zažil, že "vážený hifista" slyšel úplný kulový, což se samozřejmě taky nikde neventilovalo.Pytel píše: Několikrát se mi stalo, že vážený hifista byl při testu kabelů, samozřejmě , že poznal změnu , ale nikdy to sem nenapíše,......z jakého důvodu to už vážení nechám na Vás.
Stal se ze mě absolutní skeptik, co se týče dění kolem hifi, fór, a lidí, co je navštěvují. Co třeba ty vodoo pomůcky, co se u mě měřily ???? Jen proto, že byly spojené s čímisi obchodnímu zájmy, se o tom mlčelo. Tak je to ve většině případů.
Pavel Macura Audio
PMA: škoda tvojho taktného mlčania..... ja by som si o tom rád prečítal a myslím že nie som sám.
Je jistá množina hifisticko-konstruktérsko-inteligenčně nadaných lidí, kteří nejen že znají a ví, ale i sami se podílejí na buď výrobě, či spolupráci s výrobci, v drtivé většině jsou spřáteleni tu s tím, tu s jiným prodejcem hifi či dovozcem.
Jsme příliš malý rybníček. Každý zná někoho, kdo zná jiného. A nenosí se, aby jeden odborník zasahoval tomu druhému do zelí.
Umím si představit Pytla, jak dává zde na stránky fotky renomovaných výrobců kabelů za strašný prachy a ukazuje, co za zvěrstva tam je, nebo co za šunt je použito pod pláštíkem naleštěného prdu.
Dovedu si představit (a byly již podobné situace), že PMA, BVa a další rozcupují zesilovač, přehrávač věhlasného výrobce za ještě strašnější prachy a přímo UKÁŽÍ kde je chyba a doloží měřením.
Totéž může provést třeba Pistole s bednou tou či onou.
Nebo se napíše narovinu, který z prodejců toho či onoho výrobku a značky, je h...l a vymýšlí, podstrkává hnůj za kvalitu a utrhne potenciální kafce třeba nohy, když má tu příležitost.
Kdo se v tom pohybuje dlouhodobě ví, jaký jsou vztahy ,a kde mezi tím a tím zastoupením a kteří lidi jsou schovaní za kterým výrobkem, dovozcem z řad výše uvedených, se diví už jen někdy.
Že o prachy jde až v první řadě a ruka ruku myje je asi jasné každému.
No a vystoupit z toho kolotoče dost dobře nejde. Jakmile si jednou kousneš, už to sousto nevrátíš.
Jsme příliš malý rybníček. Každý zná někoho, kdo zná jiného. A nenosí se, aby jeden odborník zasahoval tomu druhému do zelí.
Umím si představit Pytla, jak dává zde na stránky fotky renomovaných výrobců kabelů za strašný prachy a ukazuje, co za zvěrstva tam je, nebo co za šunt je použito pod pláštíkem naleštěného prdu.
Dovedu si představit (a byly již podobné situace), že PMA, BVa a další rozcupují zesilovač, přehrávač věhlasného výrobce za ještě strašnější prachy a přímo UKÁŽÍ kde je chyba a doloží měřením.
Totéž může provést třeba Pistole s bednou tou či onou.
Nebo se napíše narovinu, který z prodejců toho či onoho výrobku a značky, je h...l a vymýšlí, podstrkává hnůj za kvalitu a utrhne potenciální kafce třeba nohy, když má tu příležitost.
Kdo se v tom pohybuje dlouhodobě ví, jaký jsou vztahy ,a kde mezi tím a tím zastoupením a kteří lidi jsou schovaní za kterým výrobkem, dovozcem z řad výše uvedených, se diví už jen někdy.
Že o prachy jde až v první řadě a ruka ruku myje je asi jasné každému.
No a vystoupit z toho kolotoče dost dobře nejde. Jakmile si jednou kousneš, už to sousto nevrátíš.
Späť k tejto plodnej téme. Po zahorení a následnom odložení kábla do skrine - je nutné zahorieť znova?
Odar.
Jsi zkušený. Víš dobře, že jakmile vypneš přístroje, materiál kabelů se vrátí v kvalitě do původního stavu. Takže musíš znovu zahořovat.
A proto je potřeba mít aparát neustále nažhavený a nebo mají právě třeba reprokabely to napájení jako třeba Audioquest.
Jsi zkušený. Víš dobře, že jakmile vypneš přístroje, materiál kabelů se vrátí v kvalitě do původního stavu. Takže musíš znovu zahořovat.
A proto je potřeba mít aparát neustále nažhavený a nebo mají právě třeba reprokabely to napájení jako třeba Audioquest.
odvaha nebo reklama ? Určitě reklama, proč bych jinak zakládal takové téma
Pavle proč se nerozepíšeš, mě i ostatní by to zajímalo.

Pavle proč se nerozepíšeš, mě i ostatní by to zajímalo.
Sinclair kdysi psal na nejaky (na tohle?, nepamatuju si) forum o Nadu. Bylo to zajimavy, lec na zadost ceskyho zastoupeni smazany. Ke cti tehdejsi vrchnosti fora bylo, ze tam takhle aspon napsali.
Podla mňa je to pravda a keby to každý bral len s troškou sarkazmu a humoru , ako v bývalom
týždenníku Roháč , aj život hifistu by bol trocha krajší a jednoduchší.
týždenníku Roháč , aj život hifistu by bol trocha krajší a jednoduchší.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
DekujiPMA píše:Zahořování kabelů je pustý a hloupý nesmysl.

Pavle , samozřejmě je to tvůj poznatek, vážím si tvých znalostí, ale prosím Tě, dokaž mi ten pustý a hloupý nesmysl, nebo máš už metodu jak to změřit? Děkuji.
Pred 5-ti sty lety se take tvrdilo, ze Zeme je placatá!PMA píše:Zahořování kabelů je pustý a hloupý nesmysl.

(Vsem "neomylným" zavidim tu jejich "neochvejnou" JISTOTU...