NA píše: ↑19 říj 2018 18:54
Jasone,
už jsem tento test zmínil na stránce 16 tohoto vlákna včetně nabídky na zaslání výsledků a dokázal jsi to ignorovat a na straně 53 jsi se probudil, ale jen napůl, protože s takovýmto testem nemá nikdo problém, problém máme ohledně metodiky ABX. A proč, v čem je její problém jsem již také popsal, jestli jsi to také nepřeskočil.
Ten test jsem udělal pro sebe pro svůj vývoj, jen blázen by chtěl obelhávat ve vývojové práci sám sebe, to bych mohl ušetřit peníze a mnoho času s nějakým rozsáhlým testováním na lidech a udělat si závěry pouze z mých osobních testů.
NA.. nehnevaj sa, ale to o čom píšem ja, je niečo úplne iné.. Ja som písal o zrealizovaní to toho, čo píšeš.. A to s niekym tu. ,.. Vieš koľko výsledkov z pokusov o tom, že videl niekto ducha vedľa v baraku ti môžem poslať?

Však vieš o ľuďoch, ktorí bezproblémov rozpoznali káble, tak máš s kým ist do toho

určite sa o hifi zaujímajú na úrovni..... napokon aj sám, tak kde je problém? Určite sa nájde niekto z blízka, ktorý tu je, a šiel by sa o tom podebatiť a poskúšať

... Stacilo by len sediet počúvať a nevedieť ktorý kabel je napojený, čiže to čo si opísal, že aj spravili
.. Ak ale tie káble robíš aj na predaj, tak ako píšeš "jen blázen" by sel do toho... To zas chápem.... Na druhej strane,,, zober, že dôveryhodne preukážeš, že niekto rozozná kábel ktorý hrá ( a ktomu niektoré lepšie) ... To už ako výrobcom (aj sebe) pomôžeš? Veď aj ty ( a tiež aj ostatní, schopní počuť to) by si tom mal chcieť preukáť... to je priam logické...