Zahoření kabelů

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Zahoření kabelů

Příspěvek od Oldear »

Jason
O Tebe přece vůbec nejde. Ty jsi se sice představil a popsal, ale už si to zase smazal. Divné. Hlavně všichni doufali, když si tu pár dní neprudil, že už si konečně někam zmizel. A vono bohužel né.

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

Čím takým teraz "prudim" dráhy Oldear? Zas poukazujem na niečo čo nevyhovuje? Len som napísal čo si myslím o tom čo tu cítam.. Chceš niekomu brat názor alebo zas ako je u teba zvykom osočovať a napádať?

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Ta výzva k představení přece nebyla na Tebe, ale na 123456789 a irotama, ale nech to plavat.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

PavelDosko píše:
27 lis 2018 18:12
ze bych se taky nekam za penize pozval ?
Jakoze ho pozvu na navstevu a poslech a on prijede ale jen kdyz mi pak vyuctuje naklady. Jeste jsem tam nekde zahlid hodinovou sazbu, jestli se nepletu. :P
To je jeste vylepsena verze Jasona. Ten to chcel "len vidiet, ze to niekto jiny pocuje".
Tady to je posledni dobou jak v nejakym hifi kabaretu. ;)

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

kychtax.. No nech je tá " verzia" akákoľvek, zdá sa, že niesi ty, ani nik ochotný, nič také, čo by niečo preukázalo zrealizovať :)

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Ano je to hifi kabaret filtry-trafa/dobra-lista-do-10-tisic-be ... ml#p190875

Ja píšem o poistke 5x20mm čo povačšine býva v prístrojoch a nie odpojovači.
Dokazovať niečo niekomu ja nepotrebujem.Kdo má zaujem si to doma sám vyskuša.

...............................

jimmi píše: ↑včera, 21:27
Opravujem. Poistku vyskušaj a možno budeš počuť.Ako inak to chceš pochopiť. Teoretizovaním asi tažko. Asi ste také poistky vtedy neskušali. Howgh.

123456789 napísal:

Já jsem rozdíl neslyšel, ale zatím nevylučuji, že Ty rozdíl poznáš.
Navrhuji Ti, že provedeme třeba tohle porovnání:
U Tebe doma, kde to máš naposlouchané, budeme přepojovat z normálního jističe zásuvkového okruhu na kterém je audio na tuhle TOP pojistku.Ten přepínací verk s jističem a touhle pojistkou zajistím.
100x testovací přepnutí. Když budeš mít úspěšnost identifikace nad 90% máš ty peníze co požaduji jako náklady. Když to nedokážeš uhradíš náklady (cca 700E ta přepínací krabice, 10E/hod, včetně ztrátových časů v autě a 0,40E /km přepravní náklady).
Co Ty na to?

talk at cross purposes
Naposledy upravil(a) jimmi dne 27 lis 2018 20:14, celkem upraveno 1 x.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Ja jsem nikdy nepsal ze chci neco dokazovat nebo testovat. Nemam tu potrebu. Mam pocit (ano pocit jako spravny pocitar), ze se testovani spise dovolavaji (nebo pochybuji) lidi nejak vnitrne nespokojeni. Se zvukem? Aparaturou?.. nevim..

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

:D Asi tak.

A je to užasné aký biznis si chce u mna urobiť 123456789 ;) ,

(cca 700E ta přepínací krabice, 10E/hod, včetně ztrátových časů v autě a 0,40E /km přepravní náklady)

neprekonatelné. :lol:
Naposledy upravil(a) jimmi dne 27 lis 2018 20:26, celkem upraveno 1 x.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Kychtax,
ano Honzo, ještě tam měl 0,40euro/km.
Kdyby mne někdo učinil tváří v tvář takovou nabídku tak před 10-15lety, tak nedopadne na zem.Dnes už jsem starý muž, testosteron vyprchal, tak bych se asi jenom pozvracel.Tato nabídka, byla jedním z důvodů, že jsem se toho člověka zeptal, zda je vůbec hifista.
Jason,
Jestli se chceš zúčastnit ABX testu, přijeď na jaře ke mně, až bude probíhat odložený test s PMA.Rád Tě přivítám, pohostím, zařídím nocleh.
Náklady spojené s cestou neuhrazuji :D :D

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

Skôr by som povedal naopak.. :) počuť, tvrdiť že počuje a spokojiť sa stým? Všetko je pekné milé a dokonca obdivuhodné. Aj nepotreba to niekomu dokázať...) už len zistiť či to nieje sebaklam... Ale aj to, načo? :) Chápem..

Dasta.. Si si istý, že si pochopil tu ponuku správne?
Ale ďakujem za pozvanie.. Možno aj prídem.. V Prahe mám známeho, resp známych, tak to nejak skĺbim :)
Nič nechem, mne bude stači vypočuť, čo to máš za zvuk a ak pristaneš na nejaké skúšanie budem len rád ak nie pochopím :).. Vrátiť tak čas, :(... ach aspoň v tvojom prípade . Asi ta začínam mať rád :) .. Za to by som v tomto prípade asi aj zaplatil :) Si tu jediný ktorý, zatiaľ necuvol od testu o ktorom sa bavilo. Aspoň nemám pocit že by si ty nechcel, aj napriek tomu ako to dopadlo a to si na tebe velmi vážim!!

irotam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irotam »

Oldear-dík za tvoje postřehy,rady a odpovědi, ale to jsem udělal už v SZ.

2. Proč pleteš do vlákna o kabelech moje dotazy z jiného ranku?
3. Ne nekoupil jsem nic z toho o čem jsme si psali (řada sc-lx), čekám na nějaké UDP 500/800 od toho Pioneeru. Jsou to novinky a tak trochu alibisticky čekám jak to potvrdí z praxe - zatím ani nic moc na zahraničních fórech. No a fyzicky jsem na něj ještě nenatrefil.
Měl jsem navíc hodně "sezonní" práce, tak až teď za dlouhých zimních večerů na to bude čas.
4. Nejsem si vědom o nějakém plagiátorství tebou napsaného textu a nevím komu jsem podle tebe co radil. I já umím číst a nastudovat si. A jestli jsem napsal o diskutovaném, tak asi proto, že je to téma promne zajímavé.
5.Momentálně T+A PA 1260 R, CD 1260 R, MP 1260 R. Ale asi už tento týden půjde dál. Je to drahé a tolik do toho nedám. V mém věku už ten sluch není tak dobrý. Proto mu ty uši závidím. Tak kychtaxovi nedělej právníka.
6. Kabely neřeším-napájecí. Jen po určitou technickou kvalitu součástek -značky mi neimponují. U repro věřím na průměr a izolaci, ale také jen v rozumné míře. A zahořování kabelů nevěřím. Tím už jsem si prošel.
7. Nechci dávat za highend- co je to? Od kolika grošů je hranice?
8. přístroje a v hifi od roku 1975. Ze zkoušením kabelů jsem skončil v roce 2010.
za X. Zachovejme si přízeň. Přece v celkovém pohledu nám jde o kvalitní poslech a jestli se neshodneme v nějakých komponentech přece to není na škodu. Jinakost v náhledu na věc nás posouvá dopředu.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

kychtax píše:
27 lis 2018 19:44
.....
Tady to je posledni dobou jak v nejakym hifi kabaretu. ;)
Otázka je, kto je komik a kto divák.. ;)

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

irotam
OK, v poho, jsi tedy taky starý hifista. Chtělo to popsat dříve a možná doplnit jako většina zde vystupujících Hifistů to vybavení u svého nicku. Není to však povinnost, ale dá se tak posoudit případné relevance Tvých názorů v Hifi oblasti. Takže reciever Pioneer SC_LX 501 ke kterému si ten player Pioneer chtěl už nevlastníš?

Tak ať Ti to hraje.

PS Ty Pioneer se již běžně prodávají. Např. Zde:https://www.l-e.cz/pioneer-udp-lx800
Naposledy upravil(a) Oldear dne 27 lis 2018 21:56, celkem upraveno 1 x.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

BVa, to záleží na tom, z jakého úhlu pohledu se díváš

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

:) ,viac to závisí na mieste, kde stojí pozorovateĺ. Z javiska to vidieť nie je.

Odpovědět