Chyby či nesrovnalosti tiskové a jiné u našich nahrávek
Re: Chyby či nesrovnalosti tiskové a jiné u našich nahrávek
jj. Pravdu máš. Je to Malcolm, i když tady je to jako příjmení.
(jo, děkuji, chtěl jsem sem vložit fotku ale mezitím se příspěvek moc brzo uzavřel tož tak asi)
ANNA K na albu Noc na Zemi má prohozené pořadí dvou skladeb. Devátá "Divoká" hraje na CD jako desátá a "Kruh" je v přehrávači devítka.
článek z netu
kdo najde chybu, nesrovnalost?
Samotný název kapely vznikl během prvních zkušebních koncertů na turné po Dánsku, kdy se k sestavě ještě připojili zpěvák Rod Evans a baskytarista Mick Sampler. Skupina se pojmenovala podle oblíbené písně Blackmorovy babičky Deep Purple od Petera De Roseho. Vznikla tak historicky první párplovská sestava.
kdo najde chybu, nesrovnalost?
Samotný název kapely vznikl během prvních zkušebních koncertů na turné po Dánsku, kdy se k sestavě ještě připojili zpěvák Rod Evans a baskytarista Mick Sampler. Skupina se pojmenovala podle oblíbené písně Blackmorovy babičky Deep Purple od Petera De Roseho. Vznikla tak historicky první párplovská sestava.
Mick Sampler je Nick Simper.
ano
pozdější lídr - zakladatel War horse
pozdější lídr - zakladatel War horse
Tohle bude nejspíš záměr, ale přemýšlím pro jakého jiného než českého fanouška (kvůli pohoršení) vynechal vydavatel jednoho hosta na zadním obalu? Ve vnitřním bookletu je vše v pořádku. No já být Toure tak mě Santana nasral 
PS: Jen doplňuji, že u 1., 2. a 13. skladby žádní hosté nefigurovali a dokonce ani Japonci to na zadních obalech nemají
.

PS: Jen doplňuji, že u 1., 2. a 13. skladby žádní hosté nefigurovali a dokonce ani Japonci to na zadních obalech nemají

Velmi roztomilé, trochu to evokuje známou aféru Karola Poláka, kdy komentoval vítězství východoněmecké atletické hvězdy. Preťekár sa volal Manfred Kok.ot.
Duran Duran - bezejmenné album z roku 1993. V bookletu jsou mezi sebou přehozené skladby "None Of The Above" a "Femme Fatale"
Digipack z černého boxu. Na disku je skladba "Over To You" vložena mezi "Air Dance" a "Breakout". "Swinging The Chain" se tedy přehraje jako poslední. Když se koukám zpětně, tak Sabbati a Ozzy zatím na vydavatelské chyby vedou.
dělali to možná záměrně, marketing a obchod, kdoví...Killing machine (1978) vyšlo v US jako Hell bent for leather s bonusem v podobě The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) autorství Peter Green (Fleetwood Mac) na britské edici desky ten nášup není, sběratelská raritka
Ty Judas mám a ta jiná vydání např. v USA i chápu, ale když mi to nesedí s tím co je na obalu, tak mě to sere.
A zase ten Ozzy. Přední booklet sedí s nahrávkou. Na zadním je pěknej bordel.
Blue Effect - Box - obsahuje album Meditace se skladbou "Sluneční hrob". Má být správně "Slunečný hrob"
Ten rozpor v ní/ný je již od samého počátku:
The BLUE EFFECT - Slunečný hrob / I've Got My Mojo Working SP (1969) Panton – 04 0201
Název je uveden jako - Slunečný hrob (všude)
The BLUE EFFECT - Meditace LP (1970) Supraphon – 0 13 0689 MONO
Název je uveden jako - Sluneční hrob (všude)
The BLUE EFFECT - Meditace LP (1970) Supraphon – 0 13 0689 STEREO
Název je uveden jako - Sluneční hrob na zadní straně obalu desky
Název je uveden jako - Slunečný hrob na etiketě vinylu
The BLUE EFFECT - Slunečný hrob / I've Got My Mojo Working SP (1969) Panton – 04 0201
Název je uveden jako - Slunečný hrob (všude)
The BLUE EFFECT - Meditace LP (1970) Supraphon – 0 13 0689 MONO
Název je uveden jako - Sluneční hrob (všude)
The BLUE EFFECT - Meditace LP (1970) Supraphon – 0 13 0689 STEREO
Název je uveden jako - Sluneční hrob na zadní straně obalu desky
Název je uveden jako - Slunečný hrob na etiketě vinylu