Nezbývá než mu popřát hodně hlupáků a hodně zdaru v podnikání

Skvely typ pro vylet do Brna.Samotneho by mne zajimalo jak Bose/profi bude hrat s porovnanim s domacim poslechem.Ono domaci poslech u dvoupasmovek nemuze asi nahradit takto ozvuceny salek.Mnozi audiophilove ale doma smazi muziku na vykonych sestavach a v podminkach obyvaku to muze byt skoro srovnatelne.Ty Genesis si nenecham ujit.Pamatuji si Curikovu akci v sedmdesatych letech a bylo to super,informacni i na tu dobu dobry zvuk.Ale Cerneho akce pred par lety byla tedy dost sucha,i ozvuceni bylo priserne tak nevim co to tehdy mel za aparaturu ale fakt to bylo az kriticke.Jenze to uz jsem byl dost rozmlsany z domova.merhaut píše:V červnu zřejmě pozveme do Zlína Jiřího Černého s jeho pořadem o Genesis a Gabrielovi. Láká mě vyzkoušet 5.1 SACD ozvučení divadelního sálu Malé scény s profitechnikou (Bose), plus pustit pro porovnání i pár skladeb z Lp - prostě doplnit skvělý obsah o špičkovou formu. Kdo z audiofilů byl na pátečním Cohenovi Jirky Černého, zvučeném Bose 802, plus obyč playerem Phillips a mixem a zesem Yamaha, ví o čem mluvím, když řeknu, že je to doma nedosažitelný typ poslechu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host