Gentle Giant
Gentle Giant
Před týdnem jsem asi zblbnul. Koupil jsem na eBay japonské LP G.G. Je to jejich první album, naprostá rarita. V japonském provedení jsem ji viděl poprvé. Stálo to hromadu peněz / 90 USD spoštou a pojištěním /. Dnes mi to přišlo do práce. Večer, až příjdu domů, tak hodím foto.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: GENTLE GIANT
Vyborne najdou se tu i milovnici dobreho progu.
Kterepak to je album?

Fotky jsou při umělém osvětlení tmavé, když dám blesk, tak se lesknou.
A co desky IN TEHE GLASS HOUSE a OCTOPUS? Ty já můžu
Nemohl jsem si vzpomenout co jsem to kdysi vlastnilRobinson píše:A co desky IN TEHE GLASS HOUSE a OCTOPUS? Ty já můžu

a už je nevlastníš?
ne. asi od r.1983 

aha... a nechceš je doplnit? Ty dvě věci jsou hodně dobré
Mám toho na doplňování ještě hodně 

Když jsem začal znova doplňovat starý bigbít, nevěděl jsem, kde mám začít a teď nevím, kdy zkončit.
- Pavel Diok
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Gentle Giant patří mezi mé nejoblíbenější progrockové kapely vůbec, třeba Octopus už mám v pěti vyhotoveních a musím říct, že LP mám starou koupenou ještě v 70 .letech a z CD se mi nejvíc líbí verze od Repertoire Records MiniLP limitovaná verze. Tu první co sis koupil na LP mám taky v tom Repertoiru a hraje skvěle. Do Rožnova přijedu také, tak můžeme pokecat o muzice.
Hifi Studio Panský dvůr
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci,super skupina a obrázky
.Teprve tuto kapelu začínám poznávat,můžete ještě něco doporučit?Dík.

Je to můj objev roku 2006.Tak asi nejradši mám Three Friends.První skladba mi náramně připomíná YES a závěr titulní skladby je naprosto úžasný: vokály,klávesy a božská basa.Ti chlapi jsou kouzelníci.Viděl jsem jedno letité live video a byl jsem nadšen.Zkrátka bráchové za všechny peníze.Jen se děsím představy ,že pokud se mi budou líbit další a další progové nebo jiné skupiny zlatých 70.let ,asi mě to zničí.